reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Ja już nie raz nacięłam się kupując coś przez internet.

Pisałyście, że walec do raczkowania nie spelnia swojej funkcji. No to ja musze powiedzieć, że kula do raczkowania jest super. Jak już dziecko umie raczkować.:-D:-D:-D Dopiero teraz Wiktoria lubi się nią bawić.

Pewnie tak samo będzie z walcem :-D

Wygląda zajefajnie :-)

To może ja pomyslę o tym garnuszku, bo to zabawka, która wydaje się długo będzie spełniać frajdę dziecku, bo im starsze tym nowe rzeczy zainteresują.

kupilismy takiego skoczka na chrzciny dla brata ciotecznego Natusi:tak: ale zapłaciliśmy na allegro prwie 300zł z przesyłką:szok: ale wyczytałam z tego linku że paczka idzie ze stanów wiec pewnie długo bardzo:szok: i dlatego taniej:tak: podobno jest bardzo fajna ale nie wiem dokładnie jakie ma funkcje:no:
Ten też będzie tyle kosztować, bo przesyłka ze Stanów koło 100 zl. Już kilka razy widziałam na Allegro takie oferty.

No i byliśmy dziś na zakupach. Kupiłam córci garnuszek na klocuszek - prezent od cioci, szczeniaczka uczniaczka - będzie od babci, a od rodziców ;-) córcia dostanie lalkę i jeździk. Na Mikołajki lalkę szmacianą i żółwika z klockami.

Pokazaliśmy córci wczoraj wszystkie zabawki. Garnuszek jest rewelacyjny - Wiktoria wcześniej wkładała klocki np. do pudelka, ale nie wypuszczała ich z rączki - więc wkładała i wyjmowała rączkę z klockiem. A tu od razu załapała, że klocek trzeba puścić.
Co do uczniaczka to tez jest super, tylko że czuję niedosyt ;-) A to dlatego, że te wszystkie piosenki itd są bardzo krótkie, chociaż bardzo ładne. Córci się podobał.
Lalka - ziewa, mówi pa pa, mama, płacze i cos tam jeszcze robi ;-) Dla takiego małego dziecka funkcji raczej za dużo, mogłoby nie być wcale. Chociaż jak Wiktoria biła lalkę :tak: :tak: to przestawała jak lalka płakała. Wzięłam lalkę i ja przytuliłam, pocalowałam, a moja córcia podeszła, pociągnęła ją za nogę i zaczęła okładać ręka. :szok: okazuje się, że jest zazdrosna.

reklama
Do góry