reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo!

Wczoraj dopiero kupilismy zimmowy kombinezon,
Myslałam, że teraz będzie najlepszy wybór, a tu lipa:szok:, wszystko przebrane,
przymierzyłam małemu ze trzy sztuki, o dziwo nawet się nie zdenerwował:-),
te kombinezony dwuczęściowe sa ogromne, nawet w 74 Piotruś wyglądał jak astronauta:shocked2: i kupiłam jednoczęściowy i to na 68, jest akurat, nawet ma troszkę luzu, a jak podrośnie , to będziemy szukać wtedy większego.

Dlatego właśnie kupowałamm już we wrześniu bo słyszałam właśnie o tym, że towaru nie dowożą potem i nie ma w czym przebierać im bliżej zimy.
My mamy 80-tkę i się w niej córa topi :-D

reklama
Trochę to dziwne, ale sprzedawcy boją się że zostaną z niepotrzebnym towarem:-p, a kombinezon kupiliśmy w Wójciku, a pani powiedział, że mają zawyzone dużo rozmiary:baffled:.

A ja zastanawiam się co kupić córci na święta. I powiem szczerze, że można ogłupieć - tyle tego wszystkiego jest. A Wy już coś upatrzyłyście?

ja kupiłam na zimę spiworek do spacerówki:tak: nie kupiłam orginalnego mutsy bo starasznie drogi:szok: kupiłam taki CIEPŁY ŚPIWOREK NA POLARZE DO WÓZKA,DOBRA CENA (262715218) - Aukcje internetowe Allegro

Do mojego obecnego wózka też kupiłam nieoryginalny śpiworek :tak:

A ja zastanawiam się co kupić córci na święta. I powiem szczerze, że można ogłupieć - tyle tego wszystkiego jest. A Wy już coś upatrzyłyście?

Ja myślę o chodziko-pchaczu lub stoliku edukacyjnym :happy2:

W Real do 15 listopada jest promocja na:
- Pampersy - Jumbo Pack 42,95
- kaszki BoboVita - 4,99
- dania BoboVita 3x190g - 6,99
- herbatki BoboVita 2szt za 12,95

reklama
Od jutra w Carrefourze promocje na zabawki. Niektóre rzeczy tańsze niż na allegro, inne oczywiście droższe.
np.
Kubuś interaktywny 179,-
Garnuszek na klocuszek 69,-
Szczeniaczek uczniaczek 94,-

roksi Twoja córcia bawi się garnuszkiem? Ja zastanawiam się czy go kupić czy może żyrafę FISHER PRICE Żyrafa pełna klocków POLECAM !!! (263896064) - Aukcje internetowe Allegro
jakie bajery ma garnuszek?;-)

ewo co prawda nie do mnei pytanie , ale tez mamy garnuszek wiec odpowiem jak jest u nas.
wiec
Tristan bawi sie garnuszkiem . ale sam klockow nei wklada . ja ja nakieruje klosckiem to on wepchnie go paluszkiem ale sam jeszcze nie wrzuca .
wrzuca za to przez wieczko i zaglada a potem wysypuje:-D

Do góry