reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Wczoraj dopiero kupilismy zimmowy kombinezon,
Myslałam, że teraz będzie najlepszy wybór, a tu lipa:szok:, wszystko przebrane,
przymierzyłam małemu ze trzy sztuki, o dziwo nawet się nie zdenerwował:-),
te kombinezony dwuczęściowe sa ogromne, nawet w 74 Piotruś wyglądał jak astronauta:shocked2: i kupiłam jednoczęściowy i to na 68, jest akurat, nawet ma troszkę luzu, a jak podrośnie , to będziemy szukać wtedy większego.

Dlatego właśnie kupowałamm już we wrześniu bo słyszałam właśnie o tym, że towaru nie dowożą potem i nie ma w czym przebierać im bliżej zimy.
My mamy 80-tkę i się w niej córa topi :-D

reklama
Trochę to dziwne, ale sprzedawcy boją się że zostaną z niepotrzebnym towarem:-p, a kombinezon kupiliśmy w Wójciku, a pani powiedział, że mają zawyzone dużo rozmiary:baffled:.

A ja zastanawiam się co kupić córci na święta. I powiem szczerze, że można ogłupieć - tyle tego wszystkiego jest. A Wy już coś upatrzyłyście?

ja kupiłam na zimę spiworek do spacerówki:tak: nie kupiłam orginalnego mutsy bo starasznie drogi:szok: kupiłam taki CIEPŁY ŚPIWOREK NA POLARZE DO WÓZKA,DOBRA CENA (262715218) - Aukcje internetowe Allegro

Do mojego obecnego wózka też kupiłam nieoryginalny śpiworek :tak:

A ja zastanawiam się co kupić córci na święta. I powiem szczerze, że można ogłupieć - tyle tego wszystkiego jest. A Wy już coś upatrzyłyście?

Ja myślę o chodziko-pchaczu lub stoliku edukacyjnym :happy2:

W Real do 15 listopada jest promocja na:
- Pampersy - Jumbo Pack 42,95
- kaszki BoboVita - 4,99
- dania BoboVita 3x190g - 6,99
- herbatki BoboVita 2szt za 12,95

reklama
Od jutra w Carrefourze promocje na zabawki. Niektóre rzeczy tańsze niż na allegro, inne oczywiście droższe.
np.
Kubuś interaktywny 179,-
Garnuszek na klocuszek 69,-
Szczeniaczek uczniaczek 94,-

roksi Twoja córcia bawi się garnuszkiem? Ja zastanawiam się czy go kupić czy może żyrafę FISHER PRICE Żyrafa pełna klocków POLECAM !!! (263896064) - Aukcje internetowe Allegro
jakie bajery ma garnuszek?;-)

ewo co prawda nie do mnei pytanie , ale tez mamy garnuszek wiec odpowiem jak jest u nas.
wiec
Tristan bawi sie garnuszkiem . ale sam klockow nei wklada . ja ja nakieruje klosckiem to on wepchnie go paluszkiem ale sam jeszcze nie wrzuca .
wrzuca za to przez wieczko i zaglada a potem wysypuje:-D

Do góry