reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Mi się casualplay bardzo podobał na zdjęciach i ostatnio miałam okazję widzieć go 2 razy na żywo - jakaś babka u nas w mieście nim jeździ - i jest całkiem spoko :tak:

Mi się casualplay bardzo podobał na zdjęciach i ostatnio miałam okazję widzieć go 2 razy na żywo - jakaś babka u nas w mieście nim jeździ - i jest całkiem spoko :tak:
Wydaje mi się, że on jest głównie spacerowy, a gondola jest tylko dodatkiem i może faktycznie z gondola wygląda dziwnie, bo w porównaniu do innych wózków wielofunkcyjnych jest rzeczywiście niski. Natomiast w porównaniu do klasycznych spacerówek wcale niższy nie jest moim zdaniem. Natomiast okazało się, że są straszne różnice w cenach, bo w sklepie o mało nie kupiliśmy go za 1430 zł, a w internecie sprzedają za 1269 (ten sam sklep :szok:).

Tak zrobię, chociaż mam swego rodzaju dylemat moralny, bo trafiliśmy w tym sklepie na bardzo fajnego sprzedawcę, który nam zaprezentował chyba 6 modeli wózków, każdy składał i rozkładał, udzielał bardzo rzetelnych informacji (np. powiedział, że S6 w przeciwieństwie do S4 nie ma amortyzacji na przednich kołach, na co bym sama nie wpadła). No i to dzięki niemu wybraliśmy ten wózek, bo wcześniej w ogóle nie braliśmy go pod uwagę. Innymi słowy chłopak zapracował na prowizję, a jak kupię w necie, to jej nie dostanie :-(. No ale nie będę przecież przepłacać o 170 zł...

Tak zrobię, chociaż mam swego rodzaju dylemat moralny, bo trafiliśmy w tym sklepie na bardzo fajnego sprzedawcę, który nam zaprezentował chyba 6 modeli wózków, każdy składał i rozkładał, udzielał bardzo rzetelnych informacji (np. powiedział, że S6 w przeciwieństwie do S4 nie ma amortyzacji na przednich kołach, na co bym sama nie wpadła). No i to dzięki niemu wybraliśmy ten wózek, bo wcześniej w ogóle nie braliśmy go pod uwagę. Innymi słowy chłopak zapracował na prowizję, a jak kupię w necie, to jej nie dostanie :-(. No ale nie będę przecież przepłacać o 170 zł...

A może idź do tego sklepu i powiedz, że wiesz, że w necie sprzedają dużo taniej....w ten sposób może dadzą ci taką samą zniżkę ;-)

Kupiłyście już jakieś kurteczki albo kombinezony na jesień i zimę? Ja kupiłam kurteczkę jak jeszcze byłam w ciąży, bo mi się bardzo podobała. Miał być chłopiec, więc brałam pod uwagę większe rozmiary:-), no i kurteczka (jak najbardziej dziewczęca - chyba miałam jakieś przeczucie:-D) będzie musiała poczekać na następną zimę, albo lato:-p

Kupiłyście już jakieś kurteczki albo kombinezony na jesień i zimę? Ja kupiłam kurteczkę jak jeszcze byłam w ciąży, bo mi się bardzo podobała. Miał być chłopiec, więc brałam pod uwagę większe rozmiary:-), no i kurteczka (jak najbardziej dziewczęca - chyba miałam jakieś przeczucie:-D) będzie musiała poczekać na następną zimę, albo lato:-p
Ja mam zimowy kombinezon, kupiłam na Allegro.

reklama
Do góry