reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

blueberry ja ostatnio przeglądałam wątek na "tu zapytaj" i tam jest taka dziewczyna, co testuje wózki i zna je od podszewki i m.in. wypowiadała się bardzo pozytywnie o quinny speedi xl....powiem szczerze, że tak jak strasznie nie podobały mi się 3-kołowce tak ten mi się bardzo spodobał i tak sobie pomyślałam czy czasem dla drugiego dziecka bym go nie kupiła ;-) Chociaż pewnie do tego czasu będzie tysiąc innych nowości wprowadzonych :-D

reklama
blueberry ja ostatnio przeglądałam wątek na "tu zapytaj" i tam jest taka dziewczyna, co testuje wózki i zna je od podszewki i m.in. wypowiadała się bardzo pozytywnie o quinny speedi xl....
O widzisz, zajrzę sobie tam. Dzięki za podpowiedź :tak:

Chociaż pewnie do tego czasu będzie tysiąc innych nowości wprowadzonych :-D
I pewnie będzie zupełnie inna moda :-D;-)

Ale bylismy w innym sklepie i chyba kupimy Casualplay S4. Ktoś tu pisał, że jest nieładny, a mnie się BARDZO podoba.
blueberry ja widziałam ten wózek na żywo:tak: ogólnie na zdjęciach bardzo mi się podobał:tak: na żywo się rozczarowałam bo jest bardzo niski:szok: może spacerówka byłaby ok ale gondole miłam przy kolanach:szok: a ja mam 170cm a mój mąż 198:szok: także u nas by się nie sprawdził:no:

blueberry ja widziałam ten wózek na żywo:tak: ogólnie na zdjęciach bardzo mi się podobał:tak: na żywo się rozczarowałam bo jest bardzo niski:szok: może spacerówka byłaby ok ale gondole miłam przy kolanach:szok: a ja mam 170cm a mój mąż 198:szok: także u nas by się nie sprawdził:no:
Ja gondoli nawet nie widziałam, nie jest mi potrzebna :-). A spacerówka zupełnie nie wydała mi sie niska. Rączka na najniższym ustawieniu dla mnie nawet odrobinę za wysoka, ale może to kwestia przyzwyczajenia ;-). Za to fajny jest patent z budką opuszczaną do przodu - nie potrzebna jest parasolka (tak mi się wydaje).

reklama
Do góry