reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
U nas też najlepsze okazały się Bambino, a do tego są jednymi z najtańszych. Ostatnio skusiłam się na chusteczki Pampersa i mała jest cała czerwona od nich :wściekła/y:Wracamy więc do sprawdzonych Bambino.
My używamy chusteczek Pampers i dla mnie są rewelacyjne, a Wiktoria nigdy nie miała od nich uczulenia ani nie była czerwona.

My używamy chusteczek Pampers i dla mnie są rewelacyjne, a Wiktoria nigdy nie miała od nich uczulenia ani nie była czerwona.

A u nas już drugi raz mała jest cała czerwona od Pampersów :baffled: Na początku myślałam, że może dlatego, że jest malutka i jeszcze wrażliwa. Teraz miałam nadzieję, że skoro jest starsza to już nie będzie takiej reakcji, ale niestety - powtórzyło się :eek:

ostatnio w sklepie zabrakło Jelpa, więc kupiłam Lovela i muszę przyznać że ten proszek jest świetny:tak: super pachnie i jest tańszy niż Jelp:tak: naprawde mogę polecić

ostatnio w sklepie zabrakło Jelpa, więc kupiłam Lovela i muszę przyznać że ten proszek jest świetny:tak: super pachnie i jest tańszy niż Jelp:tak: naprawde mogę polecić
dobrze wiedziec bo ja teraz jade pierwszy raz z Vaneska do pl i zupelnie bym nie wiedziala jaki proszek kupic :zawstydzona/y:

Ja używam Lovelę :tak:
Natomiast zastanawiam się czy nie zacząć powoli przechodzić na zwykły proszek ...
Na próbę wyprałam jedno body w naszym proszku i nie zauważyłam żadnej reakcji :-p

Ja używam Lovelę :tak:
Natomiast zastanawiam się czy nie zacząć powoli przechodzić na zwykły proszek ...
Na próbę wyprałam jedno body w naszym proszku i nie zauważyłam żadnej reakcji :-p
Ja używam Bobasa i też jestem zadowolona :tak: I też wyprałam kilka rzeczy małego w naszym proszku (Vizir) i nie zauważyłam żadnej negatywnej reakcji :tak:

reklama
Co do proszku, to ja używam Lovelę i płyn Lenor Sensitive.

Doszło wreszcie nasze nosidełko. Bardzo wygodna rzecz :tak:. Dzisiaj rano (podobno, bo ja spałam) teściowa gotowała owsiankę, a mały jej spał w nosidełku :-).

Któraś z Was chyba pisała, że ma wózek Qunny Speedy SX? Interesuje mnie opinia na jego temat, bo zastanawiam się nad kupnem. A może macie jakieś inne propozycje (Mutsy odpada, za drogi ;-)). Podoba mi się bardzo Jane Slalom Pro, ale 1700 zł kosztuje :-(.

Do góry