reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

ja też nie chcę chodzika choć wszyscy mi się z nim wmawiają a ja muszę powtarzać ciągle to samo, że źle kształtuje stopy, biodra a babcie patrzą na mnie jak na wariatkę:confused:

reklama
roksi ja mam taką polarkową kurteczkę cherokee z futerkiem, ale chyba na długo nie starczy - mam rozm. 74, ale jak włożę małej coś ciepłego pod spód to pewnie ciężko będzie już ją założyć :dull:

roksi ja mam taką polarkową kurteczkę cherokee z futerkiem, ale chyba na długo nie starczy - mam rozm. 74, ale jak włożę małej coś ciepłego pod spód to pewnie ciężko będzie już ją założyć :dull:
Agutku jak kupiłam Natalce ten korzuszek na 12-18 miesięcy bo te rozmiary są jakieś dziwne:tak: mam nadzieje że upoluje jeszcze ten polarek wczoraj zostały tylko 3 szt. 0-3 miesiąca

Agutek ja tez jestem na tym etapie - kombinezon i jakas grubsza kurtka. Ale rozejrzę się w ciucholandach bo na te parę miesięcy to szkoda mi wywalac ponad 100zl. Zresztą kombinezono- spiwór, który kupilam zanim się M urodził też się ani raz nie przydał bo byl za duży a od kuzynki dostalam po jej dizeciach mniejsze. Dlatego kupię raczej cos używanego. Na wyprzedaże zimowych rzeczy teraz też się nie załapiemy.

Agutek ja tez jestem na tym etapie - kombinezon i jakas grubsza kurtka. Ale rozejrzę się w ciucholandach bo na te parę miesięcy to szkoda mi wywalac ponad 100zl. Zresztą kombinezono- spiwór, który kupilam zanim się M urodził też się ani raz nie przydał bo byl za duży a od kuzynki dostalam po jej dizeciach mniejsze. Dlatego kupię raczej cos używanego. Na wyprzedaże zimowych rzeczy teraz też się nie załapiemy.

No właśnie...ja rozglądam się na allegro, ale jakoś nic fajnego nie znalazłam na razie ...Pytałam jednak wczoraj babki w sklepie co by doradzała - kupić kombinezon 1-częściowy czy kurtka plus grube spodnie i poleciła na tym etapie jeszcze 1-częściówkę.

Wypróbowaliśmy pieluchy z Rossmana i bardzo nam się podobają. Są grubsze niż Huggiesy, ale mięciutkie i bardziej chłonne. W nocy jak małego przewijałam, to Huggiesa można było wykręcać, a z nową pieluszką mógłby spokojnie spać całą noc :tak:. Kosztują 29,99 za 50 szt.

Wypróbowaliśmy pieluchy z Rossmana i bardzo nam się podobają. Są grubsze niż Huggiesy, ale mięciutkie i bardziej chłonne. W nocy jak małego przewijałam, to Huggiesa można było wykręcać, a z nową pieluszką mógłby spokojnie spać całą noc :tak:. Kosztują 29,99 za 50 szt.

My teraz używamy Huggiesów, wcześniej Pampersów i od dawna córcia śpi w nich całą noc i jest ok :tak: Ale skoro polecasz Rossmanna to też je wypróbuję :-) A powiedz, które masz - żółte czy bordowe?

Słyszałam, że całkiem fajne są też Happy Belli. Czy któraś używa?

reklama
My teraz używamy Huggiesów, wcześniej Pampersów i od dawna córcia śpi w nich całą noc i jest ok :tak: Ale skoro polecasz Rossmanna to też je wypróbuję :-) A powiedz, które masz - żółte czy bordowe?

Słyszałam, że całkiem fajne są też Happy Belli. Czy któraś używa?

Agutek mi te pampersy polecono jeszcze jak byłam w szpitalu. Używam ich (obecnie 5-9 kg) i jestem bardzo zadowolona:tak: Madzia śpi w nich całą noc i jest ok.

Do góry