reklama
A
Agutek
Gość
roksi ja mam taką polarkową kurteczkę cherokee z futerkiem, ale chyba na długo nie starczy - mam rozm. 74, ale jak włożę małej coś ciepłego pod spód to pewnie ciężko będzie już ją założyć :dull:
Lajla83
Fanka BB :)
Agutku jak kupiłam Natalce ten korzuszek na 12-18 miesięcy bo te rozmiary są jakieś dziwne mam nadzieje że upoluje jeszcze ten polarek wczoraj zostały tylko 3 szt. 0-3 miesiącaroksi ja mam taką polarkową kurteczkę cherokee z futerkiem, ale chyba na długo nie starczy - mam rozm. 74, ale jak włożę małej coś ciepłego pod spód to pewnie ciężko będzie już ją założyć :dull:
A
Agutek
Gość
Ja muszę zacząć rozglądać się za kombinezonem zimowym...tanie to one nie są...
debiutantka
Marcówka 2007
Agutek ja tez jestem na tym etapie - kombinezon i jakas grubsza kurtka. Ale rozejrzę się w ciucholandach bo na te parę miesięcy to szkoda mi wywalac ponad 100zl. Zresztą kombinezono- spiwór, który kupilam zanim się M urodził też się ani raz nie przydał bo byl za duży a od kuzynki dostalam po jej dizeciach mniejsze. Dlatego kupię raczej cos używanego. Na wyprzedaże zimowych rzeczy teraz też się nie załapiemy.
A
Agutek
Gość
Agutek ja tez jestem na tym etapie - kombinezon i jakas grubsza kurtka. Ale rozejrzę się w ciucholandach bo na te parę miesięcy to szkoda mi wywalac ponad 100zl. Zresztą kombinezono- spiwór, który kupilam zanim się M urodził też się ani raz nie przydał bo byl za duży a od kuzynki dostalam po jej dizeciach mniejsze. Dlatego kupię raczej cos używanego. Na wyprzedaże zimowych rzeczy teraz też się nie załapiemy.
No właśnie...ja rozglądam się na allegro, ale jakoś nic fajnego nie znalazłam na razie ...Pytałam jednak wczoraj babki w sklepie co by doradzała - kupić kombinezon 1-częściowy czy kurtka plus grube spodnie i poleciła na tym etapie jeszcze 1-częściówkę.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Wypróbowaliśmy pieluchy z Rossmana i bardzo nam się podobają. Są grubsze niż Huggiesy, ale mięciutkie i bardziej chłonne. W nocy jak małego przewijałam, to Huggiesa można było wykręcać, a z nową pieluszką mógłby spokojnie spać całą noc . Kosztują 29,99 za 50 szt.
A
Agutek
Gość
Wypróbowaliśmy pieluchy z Rossmana i bardzo nam się podobają. Są grubsze niż Huggiesy, ale mięciutkie i bardziej chłonne. W nocy jak małego przewijałam, to Huggiesa można było wykręcać, a z nową pieluszką mógłby spokojnie spać całą noc . Kosztują 29,99 za 50 szt.
My teraz używamy Huggiesów, wcześniej Pampersów i od dawna córcia śpi w nich całą noc i jest ok Ale skoro polecasz Rossmanna to też je wypróbuję :-) A powiedz, które masz - żółte czy bordowe?
Słyszałam, że całkiem fajne są też Happy Belli. Czy któraś używa?
reklama
elahar
mama Madzi
My teraz używamy Huggiesów, wcześniej Pampersów i od dawna córcia śpi w nich całą noc i jest ok Ale skoro polecasz Rossmanna to też je wypróbuję :-) A powiedz, które masz - żółte czy bordowe?
Słyszałam, że całkiem fajne są też Happy Belli. Czy któraś używa?
Agutek mi te pampersy polecono jeszcze jak byłam w szpitalu. Używam ich (obecnie 5-9 kg) i jestem bardzo zadowolona Madzia śpi w nich całą noc i jest ok.