reklama
malaga
Fanka BB :)
Piotruś dostał od cioci nową zabawkę, ślimaka z FP:
ŚLIMAK GRAJĄCY Z KLOCKAMI FISHER PRICE - NOWA (226247215) - Aukcje internetowe Allegro
Na razie tylko obmacuje i próbuje całego do buzi włożyć Fajna zabawka dla nieco starszych dzieci
ŚLIMAK GRAJĄCY Z KLOCKAMI FISHER PRICE - NOWA (226247215) - Aukcje internetowe Allegro
Na razie tylko obmacuje i próbuje całego do buzi włożyć Fajna zabawka dla nieco starszych dzieci
Ewelina z Bydgoszczy
Ja kupiłam Piotrusiowi gwiazdkę z FP, taką z melodyjkami i światełkami:-)
Lajla83
Kupiłam córci krzesełko do karmienia efik1 - KRZESEŁKO do KARMIENIA - SAFIR - NOWOŚĆ (227568618) - Aukcje internetowe Allegro fotkę wklej na zamkniętym
elahar
mama Madzi
Kupiłam córci krzesełko do karmienia efik1 - KRZESEŁKO do KARMIENIA - SAFIR - NOWOŚĆ (227568618) - Aukcje internetowe Allegro fotkę wklej na zamkniętym
Roksi ładne to krzesełko. A czy ono jest do jakiejś wagi dziecka bo czytałam że niektóre plastikowe są do pewnej wagi ? ??
Lajla83
elahar było tylko napisane że jest od 6 miesięcy ale jest super stabilne nie ma prawa dziecko sie wywalić razem z krzesełkiem:-)Roksi ładne to krzesełko. A czy ono jest do jakiejś wagi dziecka bo czytałam że niektóre plastikowe są do pewnej wagi ? ??
elahar
mama Madzi
elahar było tylko napisane że jest od 6 miesięcy ale jest super stabilne nie ma prawa dziecko sie wywalić razem z krzesełkiem:-)
No to dobrze, bo tez się rozglądam za krzesełkiem i nie chciała bym zmieniać po pewnym czasie jak fotelika:-)
elaklb
Ja przetestowałam kilka rodzajów chusteczek do pupy i najlepsze wg. mnie są Bambino.
Z pieluch używam Pampersy, używałam Huggies i też były OK, ale wolę Pampersy. Tylko czasami się zdarzy, że kupka "ucieknie" z pieluszki, szczególnie jak jest rzadka, ale chyba żadna pieluszka w 100% przed tym nie chroni...
Jeśli chodzi o krem na odparzenia to Sudocrem u mojej małej w ogóle nie działał, dostała strasznego odparzenia, próbowaliśmy wszystkiego: rumianek, mąka ziemniaczana, wietrzenie itp. dopiero Tormentiol je zagoił, profilaktycznie natomiast używam Penatenu i jest OK.
Jeśli chodzi o kosmetyki Hipp to dostałam próbkę kremu ochronnego i bardzo mi się spodobał, ładnie się wchłania i mała się po nim nie błyszczy...
Z pieluch używam Pampersy, używałam Huggies i też były OK, ale wolę Pampersy. Tylko czasami się zdarzy, że kupka "ucieknie" z pieluszki, szczególnie jak jest rzadka, ale chyba żadna pieluszka w 100% przed tym nie chroni...
Jeśli chodzi o krem na odparzenia to Sudocrem u mojej małej w ogóle nie działał, dostała strasznego odparzenia, próbowaliśmy wszystkiego: rumianek, mąka ziemniaczana, wietrzenie itp. dopiero Tormentiol je zagoił, profilaktycznie natomiast używam Penatenu i jest OK.
Jeśli chodzi o kosmetyki Hipp to dostałam próbkę kremu ochronnego i bardzo mi się spodobał, ładnie się wchłania i mała się po nim nie błyszczy...
A
Agutek
Gość
Ja przetestowałam kilka rodzajów chusteczek do pupy i najlepsze wg. mnie są Bambino.
U nas też najlepsze okazały się Bambino, a do tego są jednymi z najtańszych. Ostatnio skusiłam się na chusteczki Pampersa i mała jest cała czerwona od nich Wracamy więc do sprawdzonych Bambino.
reklama
ewa0381
Kupiłam Wiktorii kulę do raczkowania, jest super. Córcia jest zachwycona. Simba Baby - Kula do raczkowania - 15 melodii !!!! (228451571) - Aukcje internetowe Allegro