reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Oglądałyście kuchnie w super- hiper- marketach?;-) Nie wiem na którą się zdecydować, nie widziałam ich jeszcze na żywo. Jak dla mnie to wszystkie wyglądają tandetnie, taki plastik fantastic;-)

DUŻA KUCHNIA 75 cm 2 BLATY + AKCESORIA NAJTANIEJ! (479310036) - Aukcje internetowe Allegro
w carrefourze 69,95;-)

SMOBY Kuchnia elektroniczna TEFAL Cheftronic (476536898) - Aukcje internetowe Allegro
w C 95zł

Kuchnia 67 cm z wyposażeniem - MOCHTOYS (474081098) - Aukcje internetowe Allegro

w C 59,95

W Biedronce od 24 listopada ma być kuchnia za 99 zł taka jak ta:
SUPER KUCHNIA IMITUJĄCA DŹWIEKI -PROMOCJA (486212420) - Aukcje internetowe Allegro
Z tych trzech podoba mi się ta Tefal, ta pierwsza jest trochę duża i zajmie dużo miejsca w pokoju małej, zwłaszcza że pokój nie jest za duży, a ta ostatnia jest zbyt skromna...

reklama
prezent dla Zosi skompletowany: gra Lotto Dom, zestaw sprzątający, pociąg FP, układanka drewniana, bajeczki

w tym jest Mikołaj od nas, gwiazdka, zabawa chonikowa w pracy i YAMAHA - tam sami prezenty robimy

kuchnię dostanie na urodziny bo teraz mi się wydaje, że te gary by po całym domu latały:-D

my z kuchni też zrezygnowaliśmy, jeszcze by nie korzystała z niej w sensie dla którego jest przeznaczona

znajomych 3 letnia córka właśnie dostała i jest zakochana i non stop gotuje :tak:

kuchnia super szczególnie ta tefala:tak: ale u nas by gary były wszędzie tylko nie na kuchni:baffled: może na urodziny lub za rok:tak:

babcia kupiła mojej taki sprzęt na mikołaja bo nasz poprzedni samochodzik się rozwalił:baffled:
2nhky9s.jpg

upolowałam też taki płaszczyk dla młodej:tak: powalczyłam przy licytacji :growl: i wygrałam:dry: kobitka miała 3 takie ja wzięłam największy:tak:
344pqpf.jpg

reklama
Do góry