reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
zestaw sprzątający, nasz już tak zeksploatowny, ze nowy trzeba będzie kupić, ale dalej czynnie wykorzystywany, chyba jedyne zabawki, które tak długo są na czasie :-D

Mi też się podoba ten zestaw sprzątający bo już teraz córa odkurza razem z nami i ścierką ściera kurze :tak: Kupię jej taki, niech się wprawia to będzie szybciej mamie pomagać :-D

wiedziałam, że agutek zacznie ten temat;-)

myślałam w sumie o tych rzeczach co pokazujesz i tak....
- kuchnia odpada bo małe elementy, jeszcze za wczesnie wg mnie...będą starsze to bardziej ich to zainteresuje - urodziny wkrótce;-)
- zestaw sprzątający bomba
- domek bomba
- laptop za rok będzie pożyteczniejszy

ja myślałam jeszcze o klockach roksi, znikopisie, prostych 2 elementowych układankach, bajeczkach z dużymi magnesami

worek pieniędzy poproszę:tak:

dziś przeżyłam szok w realu baby born mają po 279zł:szok::szok::szok::szok:
my kupiliśmy za 179zł z miesiąc temu:tak: ale i tak uważam że taka laka powinna max 100zł kosztować:baffled:

My planujemy na święta kupić Mai coś w rodzaju kuchni, bo mała bardzo lubi pichcić... :tak: Dzisiaj na odpuście dostała taką małą mini-kuchnię z garnkami, patelniami itp. i oczywiście cały dzień się nią bawiła i wszystkich zamęczała żeby kosztowali "przyrządzone" przez nią potrawy... :-D Dostała jeszcze miauczącego kotka, bo straszna z niej kociara. Jak go tylko zobaczyła to już był jej, już go ściskała i całowała. :-D
Druga propozycja na święta to wózek dla lalek, ale nie wiem czy nie jest jeszcze za mała na taką zabawkę.
A trzecią propozycją był interaktywny kot, który zachowywał się jak prawdziwy, ale myślimy że jest na to jeszcze za mała, bo wszystkie pluszaki jakie ma zaraz ściska i całuje i ten kotek chyba długo by nie wytrzymał. :-D Jak dostała takiego chodzącego i miauczącego to już tego samego dnia przestał miauczeć, bo od tego ściskania jakieś trybiki mu wysiadły... :-D

my mamy od dawna wózek dla lalek, w kółko z nim biega po całym domu, kładzie lalkę, przykrywa ją pieluszką, ostatnio probuje lalkom zakładać swoje pampersy, więc moim zdaniem wozek jak najbardziej się sprawdzi

reklama
Do góry