reklama
S
szalona mama
Gość
zestaw sprzątający, nasz już tak zeksploatowny, ze nowy trzeba będzie kupić, ale dalej czynnie wykorzystywany, chyba jedyne zabawki, które tak długo są na czasie
madzikm
Mamy lutowe'07
wiedziałam, że agutek zacznie ten temat;-)
myślałam w sumie o tych rzeczach co pokazujesz i tak....
- kuchnia odpada bo małe elementy, jeszcze za wczesnie wg mnie...będą starsze to bardziej ich to zainteresuje - urodziny wkrótce;-)
- zestaw sprzątający bomba
- domek bomba
- laptop za rok będzie pożyteczniejszy
ja myślałam jeszcze o klockach roksi, znikopisie, prostych 2 elementowych układankach, bajeczkach z dużymi magnesami
worek pieniędzy poproszę
myślałam w sumie o tych rzeczach co pokazujesz i tak....
- kuchnia odpada bo małe elementy, jeszcze za wczesnie wg mnie...będą starsze to bardziej ich to zainteresuje - urodziny wkrótce;-)
- zestaw sprzątający bomba
- domek bomba
- laptop za rok będzie pożyteczniejszy
ja myślałam jeszcze o klockach roksi, znikopisie, prostych 2 elementowych układankach, bajeczkach z dużymi magnesami
worek pieniędzy poproszę
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
wiedziałam, że agutek zacznie ten temat;-)
o przepraszam, ja juz pytałam, nikt nie miał zadnych propozycji
elaklb
My planujemy na święta kupić Mai coś w rodzaju kuchni, bo mała bardzo lubi pichcić... Dzisiaj na odpuście dostała taką małą mini-kuchnię z garnkami, patelniami itp. i oczywiście cały dzień się nią bawiła i wszystkich zamęczała żeby kosztowali "przyrządzone" przez nią potrawy... Dostała jeszcze miauczącego kotka, bo straszna z niej kociara. Jak go tylko zobaczyła to już był jej, już go ściskała i całowała.
Druga propozycja na święta to wózek dla lalek, ale nie wiem czy nie jest jeszcze za mała na taką zabawkę.
A trzecią propozycją był interaktywny kot, który zachowywał się jak prawdziwy, ale myślimy że jest na to jeszcze za mała, bo wszystkie pluszaki jakie ma zaraz ściska i całuje i ten kotek chyba długo by nie wytrzymał. Jak dostała takiego chodzącego i miauczącego to już tego samego dnia przestał miauczeć, bo od tego ściskania jakieś trybiki mu wysiadły...
Druga propozycja na święta to wózek dla lalek, ale nie wiem czy nie jest jeszcze za mała na taką zabawkę.
A trzecią propozycją był interaktywny kot, który zachowywał się jak prawdziwy, ale myślimy że jest na to jeszcze za mała, bo wszystkie pluszaki jakie ma zaraz ściska i całuje i ten kotek chyba długo by nie wytrzymał. Jak dostała takiego chodzącego i miauczącego to już tego samego dnia przestał miauczeć, bo od tego ściskania jakieś trybiki mu wysiadły...
A
Agutek
Gość
my mamy od dawna wózek dla lalek, w kółko z nim biega po całym domu, kładzie lalkę, przykrywa ją pieluszką, ostatnio probuje lalkom zakładać swoje pampersy, więc moim zdaniem wozek jak najbardziej się sprawdzi
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
reklama
Sandi
u nas identykomy mamy od dawna wózek dla lalek, w kółko z nim biega po całym domu, kładzie lalkę, przykrywa ją pieluszką, ostatnio probuje lalkom zakładać swoje pampersy, więc moim zdaniem wozek jak najbardziej się sprawdzi