reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

całkiem fajne te kombinezony :tak:
ciekawe tylko jak wypadają tam te rozmiary, bo wydaje mi się, że w 86/92 to moja córcia by się utopiła :confused:

reklama
A ja kupiłam dzisiaj w Tesco świetną kurteczkę na zimę dla młodego. POd spodem polar, na zewnątrz nieprzemakalny materiał. Ciepła , w sam raz na deszczową jesień i śnieżną zimę. Czerwona z jasnoszarymi pasami , chyba odblaskowymi na ramionach . Za 49 zł.. Naprawdę fajna.
No i nie mogłam się powstrzymać i dla nienarodzonego też kupiłam spodenki bawełniane i bodziaki.. W sumie nie chciałam już nic kupować bo ciuchów zatrzęsienie . No ale te rzeczy Cherokee naprawdę są takie śliczne, że nie dałam rady:)).

No i przy okazji wizyty w supermarkecie zajrzałam jeszcze do ccc i butki GUFO dla młodego mam.. Takie cieplejsze na jesień. Jeszcze szukam jakiś skórzanych na zimę i większe mrozy. Parę fajnych modeli w Bacie widziałam. Ale decyzja jeszcze nie podjęta.

ja nie kupowałam jesiennych...mamy takie wiosenne półbuciki i w nich chodzi, a podjerzewam, że już w październiku będziemy przerzucać się na zimówki :tak:

ja jak już coś kupuje to głównie cherokee :tak:
bodziaki co prawda mają megadekolty, ale za to wygodnie się zakłada

no właśnie ja prawie tylko na ich bodziakach lecę, ale te dekolty ostatnio zaczęły już mnie wpieniać :dry:

uwielbiam coccodrillo, bo mają dodatek lycry? czy czegoś co powoduje, że są elastyczne, a do tego mają zapinanie przy szyjce i zawsze dekolt ładnie jest zakryty, jedyne co mi się nie podoba to cena :angry:

tak cena w c.. sa szokujace :baffled: bylam tam tylko raz i wiecej nie wchodzilam :-p:blink:

a ja tez zakupy jesienno-zimowe porobilam wczoraj troszke bo Niunka juz z wszystkiego prawie powyrastala :szok::tak: kupilam jej 3bluzeczki z dlugim rekawkiem , 2bluzy ,4pary spodni takich milusich i mieciutkich do pobiegania po domciu :tak: i kamizelke na polarku :-)jak bede miala wene moze wieczorkiem to wstawie foty naszych lupow :-D

reklama
Do góry