reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

mamy kurtkę na zimę za 65 zł:-)wg mnie jest cudna:zawstydzona/y:

zakupiłam tez ciastolinę, foremki i mówię Wam super zabawa dla dzieciaków! zajmuje na długo:-)
a lala wzbogaciła się o butelkę z mlekiem i herbatką - czego to już nie wymyślą:szok::-D

reklama
do mnie przyszła dziś kurteczka na zimę co kupiłam - jest w superstanie, jak nowa za 35zł ;-)
mam jeszcze drugą, którą kupiłam wiosną za 39,99zł wraz z sweterkiem i dostałam do tego spodenki na lato gratis :-D

madzikm mamy ciastolinę ale nie robi na niej na razie wrażenia, nawet do ręki na początku w ogóle wziąć nie chciała :-D
mamy też lalę która pije mleczko z butelki, mała właśnie sadzą ją nocnik :-D

------------

pochwalę się, że siebie też obkupiłam ostatnio :-p
kupiłam kozaki przedwczoraj, a dzisiaj jakieś dwie bluzki na allegro - mam nadzieję, że będą dobre :-D muszę jeszcze zdobyć jakieś fajne legginsy :rolleyes2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak leginsy tez musze zakupic:tak:;-) i kupilam dzisiaj sobie fajne butki jesienno-zimowe i Niunce tez zimowki w Bartku za 150zl:szok: ceny kosmosy drozsze niz moje :rofl2: ale dobrze ,ze Babcia zasponsorowala :rofl2:

150zł to i tak jeszcze nie tak dużo w porównaniu z tym co widziałam w outlecie! Bartka np. za 170zł! :szok: dla mnie to jest chore żeby takie ceny dawać na buty dziecięce...

mam koleżankę, której córeczce rośnie bardzo szybko stopa...średnio co 2 miesiące wymienia buty...wyobrażacie sobie kupować zimowe buty co 2 miesiące :szok:

150zł to i tak jeszcze nie tak dużo w porównaniu z tym co widziałam w outlecie! Bartka np. za 170zł! :szok: dla mnie to jest chore żeby takie ceny dawać na buty dziecięce...

mam koleżankę, której córeczce rośnie bardzo szybko stopa...średnio co 2 miesiące wymienia buty...wyobrażacie sobie kupować zimowe buty co 2 miesiące :szok:
:szok::szok::szok:

a wogole to jakie rozmiary butkow nosza Wasze dzieciaczki?

moja ma paputki -20
tenisówki - 19
półbuty - 20

wszystko zależy od modelu buta bo czasami nawet od tego samego producenta buty mają różne rozmiary :eek:

pani w Bartku powiedziała mi, że zimowe buty będa mieli w ostatni weekend września i stopniowo będą je dowozić, pójdę, żeby wymierzyła stopę córci i doradziła jaki rozmiar będzie ok...na pewno też doradzi ile większe buty zimowe powinny być - wiadomo ciepła skarpeta, noga trochę urośnie, itp.

jak się okaże, że cena jest dużo wyższa to nie wiem czy wtedy nie kupić w outlecie :eek:

widziałam, że w Bartku przyszły buty zimowe - stały w kartonach
pytam się pani kiedy będą rozpakowane i dostępne w sprzedaży, a ona do mnie: za 2 tygodnie :szok:

pytam się czy będzie spory wybór, czy trzeba będzie walczyć o każdy rozmiar bo będzie w jednej sztuce, a ona: będzie kolekcja zeszłoroczna

chyba czegoś nie rozumiem :confused: chyba mi na pytanie nie odpowiedziała...
a koleżanka uprzedziła mnie bym jak najszybciej kupowała, bo po jednym rozmiarze jest i do widzenia jak się spóźnisz, zostajesz bez butów - miała taką akcję już kiedyś i sama dla dziecka ma już wszystko...

wchodzę do ccc, a tam tłumy! rozmiary przebrane...kupiłam kozaczki za 50zł, chciałam w kolorze brudnego różu ale już naszego rozmiaru nie było :no: wzięliśmy więc czarne...będą do sukienek i na zmianę, gdyby tamte /których jeszcze nie mamy :crazy:/ się zamoczyły

a ja sceptycznie podchodzę do tego zakupowego szaleństwa;-)

nie ma siły, żeby bez butów zostać, zawsze się coś znajdzie:tak:

reklama
jak ma się więcej sklepów niż jeden to tak....
u nas jest JEDEN mały sklep z butami dziecięcymi, do którego przyszło aż PIĘĆ KARTONIKÓW butów...łącznie z 30 par?
jak dla mnie porażka :no:

Do góry