reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Serio? Ja już któryś raz je macałam i za każdym razem odnoszę podobne wrażenie - okropnie twarde są.

Wiesz, na pewno nie są rewelacyjne :sorry2:
ale też nie mam jakiś bardzo wygórowanych wymagan i uważam, że są całkiem ok :tak:

mała lata w ich butkach całe lato i teraz w półbutach i wszystko jest w porządku
są dla niej wystarczająco wygodne, nóżka się nie poci, więc wydaje mi się, że podstawowe kryteria są spełnione :tak:

zobaczymy jak się sprawdzą te zastępcze kozaki, bo one ze skóry nie są,ubrane raz kiedyś pewnie jednak nie zaszkodzą, a są w razie W :happy2:

mam znajomą, która akurat należy do osób które stać na wszelkie najdroższe buty dla dziecka, a mimo to kupuje w CCC i też je poleca...im też się sprawdzają :tak:

reklama
blu te , które kupiłam nie maja sztywnych podeszw. Też na to zwracałam uwagę .A do tego jakoś sensownie da się je założyć. Bo większość butów jesienno zimowych jest takich, że się trzeba nieźle namocować, żeby je dziecku założyć. Już sobie wyobrażam to zimowe wychodzenie na spacer. Męka.

A te butki , które wstawiłaś to prawie takie jak te gufo. Nasze zielone ale też na dwa rzepy i za kostkę.
Myślę , że tego rodzaju but będzie idealny na okresy suche i bezśnieżne . W środku ocieplany więc nawet jak mrozy przyjdą to będzie ok. Do tego przyda się takie wyższy bucik, żeby śnieg nie wpadał do buta, na śniegi i deszcze zimowe. Wydaje mi się, że niekoniecznie musi być skórzany. Ważne, żeby nie przemakał.

Ostatnia edycja:
Może tak być, że różne modele mają różne podeszwy :tak:. Pewnie ja akurat trafiłam na te twarde. Muszę się jeszcze kiedyś na spokojnie im przyjrzeć, bo takie ocieplane półbuty mogłyby się przydać jako drugie zimówki.

my też mieliśmy GUFO 2 pary i nic złego nie powiem:no:
noga nigdy się nie pociła.
Jak kupiłam półbuy BARTKI za 149 zł to rajtuzki nie były takie całkiem suche po długim noszeniu:no:

Geoxy są super ale tyle kasy nigdy nie dam:-p

no to mamy i rekawiczki :-p

najgorsze, ze nie moglam sie powstrzymac w coccodrillo i kupilam jeszcze spodenki dresowe :sorry2: brzydka Aga, brzydka...:angry:

reklama
Do góry