reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

:szok::szok::szok:

a wogole to jakie rozmiary butkow nosza Wasze dzieciaczki?

Moja nosi 20, ale na zimę kupię jej już 21. Ja też poluję na buty zimowe, podobają mi się te z Dei-Tex, niestety cena jest porażająca...
A co do kurtek to planuję kupić kombinezon 2-częściowy, bo w razie śniegu przydadzą się nieprzemakalne spodnie... Podobają mi się kombinezony Mariquita, ale cena ich też nie jest najniższa... :dry: Widziałam też dzisiaj śliczny kombinezon w Coccodrillo, ale cena 200 zł!!! ;0

Ostatnia edycja:
reklama
sandałki są na 21 i teraz na styk, jesienne kupiłam 23 i przesadziłam trochę, zdecydowanie za duże, będą na wczesną wiosnę, zimowe nie wiem jak kupić chyba będą też 23, a jeszcze jedne jesienne muszę niestety na teraz, bo adidaski ma też 21 i boję się czy go już nie cisną

ja kozaczki kupiłam 25:tak: idealne są na Natalkę 23 ale dojdzie skarpeta i jeszcze kilka tygodni nim włożymy także myślę że będą dobre:tak:

już wiem o co pani w sklepie Bartka chodziło :-D
za 2 tygodnie będzie właściwa kolekcja zimowa, a teraz przyjechała kolekcja zeszłoroczna do wyprzedaży :-p
kupiliśmy więc dzisiaj buciki zimowe :tak: rozmiar 21 - jest o 1,5cm większy od stopy. Cena 99zł :-)

mamy takie

38.jpg

zostały więc nam już tylko do kupienia rękawiczki zimowe i córcia na zimę już ubrana :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
fajne Agutku też na coś takiego poluje:tak: ale u nas same jesienne i jakieś pojedyncze pary zimowe:baffled:
na razie mam te wójcikowe no ale babka mówiła że mają dużo par z danej rozmiarówki:tak:

roksi pochwal się tymi kozakami wójcika ;-)

ja zapomniałam dopisać, że buciki to nie są Bartka tylko firmy Temar, też produkującej buty dla dzieci, w naszym sklepie Bartka sprzedają na szczęście też produkty innych firm :-)

reklama
Do góry