reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Bardzo ładne buciki .
A
Agutek
Gość
ładniusie :-)
A
Agutek
Gość
ja byłam dzisiaj w coccodrillo i kupiłam spodnie od kombinezonu, bo kurtka jak sprawdziłam grubością jest taka sama jak ta, którą już mamy (pisałam o kurtce z odpinanymi rękawami i kapturem dzięki czemu przeobraża się w puchową kamizelkę)....jest tylko jeden problem, nie mogę teraz znaleźć rękawa do tej kurtki
mam nadzieję, że znajdę, bo jak nie to będę zmuszona kupić jeszcze kurtkę
a spodnie zdecydowałam się w końcu kupić nowe, bo obserwowałam aukcję na allegro i używane chodzą np. za 40zł, do tego koszt przesyłki...a nowe ok. 80-85zł...a wydaje mi się, że akurat spodnie są najbardziej zniszczone z kombinezonu
wybrałam spodnie z tej serii:
Coccodrillo
spodnie - pierwsze drugim rzędzie
kupiłam też czapkę - w tym roku zwracając już uwagę na fason, by potem za płytka nie była
jest trochę większa i bardzo głęboka, więc liczę, że będzie ok
to ta z pomponem czerwonym i do tego ten szary szaliczek
teraz będę szukać tego nieszczęsnego rękawa do kurtki, gdzieś mała musiała chyba go wynieść
mam nadzieję, że znajdę, bo jak nie to będę zmuszona kupić jeszcze kurtkę
a spodnie zdecydowałam się w końcu kupić nowe, bo obserwowałam aukcję na allegro i używane chodzą np. za 40zł, do tego koszt przesyłki...a nowe ok. 80-85zł...a wydaje mi się, że akurat spodnie są najbardziej zniszczone z kombinezonu
wybrałam spodnie z tej serii:
Coccodrillo
spodnie - pierwsze drugim rzędzie
kupiłam też czapkę - w tym roku zwracając już uwagę na fason, by potem za płytka nie była
jest trochę większa i bardzo głęboka, więc liczę, że będzie ok
to ta z pomponem czerwonym i do tego ten szary szaliczek
teraz będę szukać tego nieszczęsnego rękawa do kurtki, gdzieś mała musiała chyba go wynieść
Ostatnio edytowane przez moderatora:
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Agutek, a jaki kupiłaś rozmiar spodni?
A
Agutek
Gość
Agutek, a jaki kupiłaś rozmiar spodni?
86 mam nadzieję, że będą dobre bo mała nie dała sobie przymierzyć
A
Agutek
Gość
znalazł się rękaw, więc mamy kurtkę na zimę jakby co :-)
jak się kasa znajdzie to może kupię nową, a jak nie to zostaniemy przy tej, powinna wystarczyć
jak się kasa znajdzie to może kupię nową, a jak nie to zostaniemy przy tej, powinna wystarczyć
reklama