reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Jeśli macie sklep z sieci Pepco to są tam całkiem fajne ciuszki na lato.
Ja kupiłam dzisiaj małej jeansową sukienkę ogrodniczkę za 20zł i spodenki krótkie na lato za 5zł, a szwagierka jeszcze jeansową miniówę i do tego bluzeczkę na ramiączkach.

Problem tylko trochę z rozmiarami, bo głównie były te najmniejsze.

reklama
kupiłam dzisiaj córce sandałki...
no i zdecydowałam się jednak na Gufo, czyli nie są całe skórzane :zawstydzona/y:
a to dlatego, że ichnia 19-tka nie jest taka wielka jak Bartkowa, więc mała nie wyglada w nich jak kot w butach...mam nadzieję, że nie będzie jej się odparzała nóżka :zawstydzona/y:środek skórzany jest...
a cena oczywiście fajna 39,99zł, w Bartku te, które przymierzaliśmy 130zł :szok:

kupiliśmy te białe z kwiatkami (4 rząd, środkowe)
GUFO - www.ccc.eu

u mnie wybór bardzo kiepski, bo ze sklepów z obuwiem dziecięcym takim "porzadnym skórzanym" mam aż CAŁY JEDEN - Bartka :dry:

tak jak z wielkim utęsknieniem czekamy na pierwszego zęba czekamy też na to by stopa urosła jej do rozmiaru nr 19, abym w końcu mogła jej normalne buty kupować, bo teraz to pozostają mi jedynie miękkie paputy, które dla noworodków robią :-D

Agutek ja tak trochę nie na tym wątku ale zapytam. Czy pytałaś jakiegoś lekarza o tą sprawę z brakiem ząbków ? Czy to normalne że tak długo dziecko ich nie ma ?

reklama
Agutek ja tak trochę nie na tym wątku ale zapytam. Czy pytałaś jakiegoś lekarza o tą sprawę z brakiem ząbków ? Czy to normalne że tak długo dziecko ich nie ma ?

Tak, pytałam pediatry już wielokrotnie i mówi nam za każdym razem, że mamy się nie przejmować, że niby widać, że w dziąsłach zęby są :tak:Raz wspomniał też, że do 18 miesiąca mamy czas. No ale i tak zaczynam już się martwić, bo trochę to długo trwa :-(

Do góry