reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Wiktoria wozi lalki i maskotki swoim rowerkiem:-D Całuje, przytula i... bije. W odwrotnej kolejności, najpierw bije, potem całuje :-D

a to kolejność jest istotna?:-D

mam wrażenie, że nasze córy na podobnym poziomie jeśli chodzi o rozwój motoryczny i intelektualny, tylko w nocnikowaniu Zosia daleko w tyle:-D:-D:-D

reklama
a to kolejność jest istotna?:-D

mam wrażenie, że nasze córy na podobnym poziomie jeśli chodzi o rozwój motoryczny i intelektualny, tylko w nocnikowaniu Zosia daleko w tyle:-D:-D:-D
:-D :-D:-D
Oczywiście, że kolejność jest ważna:-D To dobrze rokuje na przyszłość:-D istnieje nadzieja, że jak przyłoży jakiemus dziecku to potem go przeprosi:-D

A jeśli chodzi o podobieństwa to chyba jest tez podobieństwo wagowe:-)
A Zosia też tak rozrabia:-)

:-D :-D:-D
Oczywiście, że kolejność jest ważna:-D To dobrze rokuje na przyszłość:-D istnieje nadzieja, że jak przyłoży jakiemus dziecku to potem go przeprosi:-D

A jeśli chodzi o podobieństwa to chyba jest tez podobieństwo wagowe:-)
A Zosia też tak rozrabia:-)

oj tak, dziś podczas 10 minutowej jazdy samochodem ściągnęła sobie buty i czapkę:confused:
jak oglądam ten filmik to identyczny chód ma Zosia i sposób wstawania:tak:a waży hmmmm pewnie z 9 i pół kilo, coś koło tego

ja nie umiem ci blueberry doradzic :sorry: nie wiem co dla dzieciaka lepsze?
jedno i drugie fajne :-p

mnie dzis moja mama zapytala co kupic mlodej na urodzinki - odpowiedzialam, ze ciuszki najlepiej :-) moglam powiedziec, ze kurtke, bo na wiosne nie ma :-D

a dziś podsłuchałam, że od teściów dostanie chyba wózek dla lalek:tak:myślałam, że to za dorosły prezent, ale wczoraj zauważyłam, że ona się tak bawi: bierze 2 lale i misia, chodzi z nimi po domu, przytula, układa na krześle, zrzuca i tak w kółko:-Dwięc myślę, że ten wózeczek ją ucieszy:tak:
Czy wWasze dzieci też się tak bawią??
Moje nie chodzi :-p. Układanie różnych rzeczy na fotelu, kanapie, ławie i potem zrzucanie jest na topie. Przytula się do różnych zabawek, nie zawsze są to zwierzaki. Dzisiaj mnie rozwalił - przytulił się policzkiem do mojej gołej stopy jak leżałam na kanapie po pracy :-D.

Co do wózka, to u mnie na osiedlu wszystkie małe dziewczynki paradują w lecie z wózkami. Takie dziewczynki 2-letnie mniej więcej.

ja nie umiem ci blueberry doradzic :sorry: nie wiem co dla dzieciaka lepsze?
jedno i drugie fajne :-p
No właśnie, dlatego zapytałam :-D

mam pytanko:-) któraś z Was ma miarkę wzrostu;-) planuje taki zakup do pokoju bo córa tak upaprała ścianę że nie da się plamy zmyć:no: więc przykryje miarką:tak:

cenowo podobne do Bartkow chyba nie?
Ok 100 zł kosztują, więc chyba tańsze trochę. Co do Bartków to sama nie wiem, bo jedni chwalą, a inni twierdzą że są przereklamowane. Ostatnio są w gazetach reklamy butów Elephanten, które w Deichmannie kosztują 99 zł i mają podobno rozmiarówkę od 17. Jakbyś jeszcze potrzebowała butów dla Toli ;-).

reklama
Tylko kurde Deichmanna nie mam u siebie :-D
Ale dobrze wiedziec, bo cos czuje ze sandalki na lato bede musiala wlasnie jakies takie drobne kupic, bo ona ma takie maluskie te stopki, a tu latem gole nozki w butki trzeba bedzie wlozyc...teraz to mozna skarpete czy rajstopy i jakos lepiej mozna pomanewrowac z butami, ale latem obawiam sie, ze bedzie gorzej :-)

Do góry