reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
roksi - Zosia też jest wysoka, niektóre ubranka ma 86 cm, ona się rzadko trzyma kierownicy jak jedzie:-Dale na pewno rowerek nie będzie za niski, w końcu to jest raczej dla starszych dzieci:tak:
jak położę Zosi ręce na kierownicy to ma dobrą postawę jak na moje niefachowe oko

ja nie przepadam za jeansem (chyba że są to spodnie)
a co do różu to zależ od odcienia:-) lubie małą ubrać czasem na różowo (ale w połączeniu z innymi kolorami) ale sama nie mam ani jednej różowej rzeczy:-D

Dziewczynki mam pytanie. i nie wiem czy spytać tu czy w wątku urodzinowym :confused::confused::confused:

Co kupujecie (albo każecie kupić chrzestnym) Maluszkom na urodzinki? chodzi mi o jakiś konkretny prezent bo drobiazgów dostanie pewnie kila od reszty rodzinki :dry:
zróbmy jakąś listę może... bo ja mam dużo pomysłów a żaden mnie nie przekonuje na tyle żeby go zrealizować. oto kilka z nich
1. huśtawka (są takie przenośne ale tylko do 20 kilo:baffled:)
2. rowerek (nie wiem czy nie jest jeszcze za wcześnie)
3. basenik (ale to dopiero na lato)
4. konik na biegunach

ja nie przepadam za jeansem (chyba że są to spodnie)
a co do różu to zależ od odcienia:-) lubie małą ubrać czasem na różowo (ale w połączeniu z innymi kolorami) ale sama nie mam ani jednej różowej rzeczy:-D

Dziewczynki mam pytanie. i nie wiem czy spytać tu czy w wątku urodzinowym :confused::confused::confused:

Co kupujecie (albo każecie kupić chrzestnym) Maluszkom na urodzinki? chodzi mi o jakiś konkretny prezent bo drobiazgów dostanie pewnie kila od reszty rodzinki :dry:
zróbmy jakąś listę może... bo ja mam dużo pomysłów a żaden mnie nie przekonuje na tyle żeby go zrealizować. oto kilka z nich
1. huśtawka (są takie przenośne ale tylko do 20 kilo:baffled:)
2. rowerek (nie wiem czy nie jest jeszcze za wcześnie)
3. basenik (ale to dopiero na lato)
4. konik na biegunach
u mnie chrzestną jest moja młodsza siostra więc ma wyznaczony rowerek ale ja go wybieram i zamawiam;-) ponieważ moja siostra nie ma konta na allegro i ma dopiero 16 lat:tak: chrzestnym jest nasz znajomy ale nic nie narzucam i powiem że będzie mi ciężko odpowiedzieć jak się spyta:zawstydzona/y: a reszta pewnie jakies drobiazgi i kasę:tak: huśtawkę mamy, bsenik też, na biegunach mamy osła:-D

My huśtawkę i konika mamy, rowerek może kupi chrzestny (ale nie ustalaliśmy tego zobowiązująco). Basenik jakoś nie wydaje mi się potrzebny :confused:. Mam niedaleko hurtownię z zabawkami, muszę się tam wybrać i zobaczyć co mają.

reklama
Do góry