reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Kupilam ostatnio po raz pierwszy pieluszki Happy. Rozmiarowke maja zupelnie inna, na przedzial 8-18kg jest rozmiar nr 2 i sa moim zdaniem ogromne :-D Zalozylam wlasnie corci pierwsza, zobaczymy jak sie sprawdza. Wizualnie wygladaja duzo gorzej niz pampersy a nawet huggiesy, ale moze nie beda takie zle? cenowo dosc korzystnie wypadaja.

Czy uzywalyscie juz chusteczek do pupy z nowej serii pampersa celan&play? ja zobaczylam je w sklepie u nas dopiero kilka dni temu temu, wczesniej ich nie bylo. Opakowanie promocyjne 2x72szt. kosztowalo u nas 10,99 wiec cena powiedzmy calkiem fajna (za dwupak bambino w rossmanie place 9zl z groszem). Teraz uzylam dopiero pierwszy raz wiec za duzo powiedziec nie moge, ale bardzo podoba mi sie zapach - jakis taki owocowy :-) Przy innych chusteczkach pampersa mala miala odparzona pupe, wiec zobaczymy czy te beda lepsze czy moze jednak nastapi powtorka z rozrywki :sorry:

reklama
Agutku ja właśnie też po raz pierwszy kupiłam te Happy 2 i też mi się ogromne wydały. Koleżanka mi poleciła promocję w Biedronce (30 zł za wielką pakę już nie pamiętam ale chyba 70 szt.). Chyba je zostawię na później bo są zdecydowanie większe od 4+ Pampersa, które póki co M używa. Z dotychczas używanych pieluch (pampersy, huggiesy, babydream z Rossmanna, Happy) to chyba jednak Pampersy są najlepsze bo są najmniej sztywne.

my urzywalismy pampersow jak sie mala urodzila :tak: ale ktoregos razu kupilam huggiesy i tak juz sostalo do dzis :tak:jestem zadowolona i nieraz tez kupuje takie majtkowe tez z tej firmy :tak:;-)

Ja sie zgadzam z Debiutantką. Pampersy są najlepsze. Miałam Huggisy ale małą odparzyły, jakieś takie sztywne są...:baffled:
My używamy chusteczek Happy bo są dobrze nasączone i ....tanie :-D

My używamy pampersów na noc a na dzień pieluszek dada z biedronki no i chusteczki z biedronki również dada (uważam je za najlepsze na świecie:tak:)

ja osobiscie tez uwazam, ze pampersy sa najlepsze :tak:
ale szukam tez jakis tanszych, ktore mozna by uznac chociaz za dobre :-)

reklama
Do Lidla tez mi nie po drodze, chociaz znacznie blizej :-D
Tylko ten nasz to chyba srednio wyposazony jest...nigdy nie rzucily mi sie tam w oczy pieluchy...co prawda nie zwracalam tez zbytnio na nie uwagi te kilka razy co tam bylam :-p
Ale dobrze, ze piszesz, przy okazji lookne :-)

Do góry