reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
bogda czy to ten?

132696907_3
calkiem ok, nie?
czy on jest niski czy mi sie tylko zdaje?

Tak, cena jest bardzo przystepna i ogolnie wozeczek wyglada na ladniutki :-) fajne ma kolorki :tak:
przejrzalam zdjecia z podanej przez ciebie strony i chyba jednak on jest niziutki...przynajmniej na tym zdjeciu widac, ze np. nie wiem jak mozna dostac sie do kosza na zakupy...jest to chyba wrecz niemozliwe :eek:

no ale wszystko to kwestia tego, czego oczekujesz od wozeczka, jakie masz wymagania itp :-p
133682103

widzialam na zywo i ladnie prezentuja sie TAKO :-)
proponuje ci poszukac tu na forum w dziale polecam-odradzam opinii mam nt. tego wozka - moga byc pomocne w wyborze:tak:

Wózki Tako są bardzo fajne :-) gama kolorystyczna jest super, ale najgorsze jest to że tan wózek waży 20kg:szok: wiem bo ma go moja sąsiadka i niestety sama na piętro nie może go wnieść:no: jeżeli ktoś nie ma do pokonania żadnych schodów to jest to wózek ok:tak:

reklama
ale najgorsze jest to że tan wózek waży 20kg:szok:

No to niestety jest prawda :-(
jesli jednak bierzesz bogda pod uwage wozek uniwersalny na pompowanych kolach, to praktycznie kazdy jest bardzo ciezki i mozesz ewentualnie wybierac miedzy waga 16 a 20kg;-)

A ja tak jak mowilam wzielam sie po 20tc powoli za kompletowanie wyprawki :-D Oto moja zdobycz na allegro - polarkowy kobinezon i polarkowe ogrodniczki do kompletu :-)

132794863

132784329

Do góry