reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
bogda czy to ten?

132696907_3
calkiem ok, nie?
czy on jest niski czy mi sie tylko zdaje?

Tak, cena jest bardzo przystepna i ogolnie wozeczek wyglada na ladniutki :-) fajne ma kolorki :tak:
przejrzalam zdjecia z podanej przez ciebie strony i chyba jednak on jest niziutki...przynajmniej na tym zdjeciu widac, ze np. nie wiem jak mozna dostac sie do kosza na zakupy...jest to chyba wrecz niemozliwe :eek:

no ale wszystko to kwestia tego, czego oczekujesz od wozeczka, jakie masz wymagania itp :-p
133682103

widzialam na zywo i ladnie prezentuja sie TAKO :-)
proponuje ci poszukac tu na forum w dziale polecam-odradzam opinii mam nt. tego wozka - moga byc pomocne w wyborze:tak:

Wózki Tako są bardzo fajne :-) gama kolorystyczna jest super, ale najgorsze jest to że tan wózek waży 20kg:szok: wiem bo ma go moja sąsiadka i niestety sama na piętro nie może go wnieść:no: jeżeli ktoś nie ma do pokonania żadnych schodów to jest to wózek ok:tak:

reklama
ale najgorsze jest to że tan wózek waży 20kg:szok:

No to niestety jest prawda :-(
jesli jednak bierzesz bogda pod uwage wozek uniwersalny na pompowanych kolach, to praktycznie kazdy jest bardzo ciezki i mozesz ewentualnie wybierac miedzy waga 16 a 20kg;-)

A ja tak jak mowilam wzielam sie po 20tc powoli za kompletowanie wyprawki :-D Oto moja zdobycz na allegro - polarkowy kobinezon i polarkowe ogrodniczki do kompletu :-)

132794863

132784329

Do góry