reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Co do gotowania w parowarze to blueberry masz rację, w sumie chyba rzeczywiście prościej (tak ładnie to opisałaś ;-)) ale większy problem z tym miejscem w szafce:-(

reklama
madzikm, szczerze powiedziawszy nie wiem jak ci odpowiedzieć; mieliśmy pewne powiedzmy wymagania w kwestii bezpieczeństwa i ten właśnie fotelik je spełniał a nie zależało nam na isofixie mimo, że mamy ten system w samochodzie. Po krótce, chcieliśmy aby miał dodatkową ochronę głowy, kręgów szyjnych i aby miał głębokie siedzisko. Ten fotelik spełniał nasze oczekiwania i okazał się bardzo solidny w wykonaniu, dodatkowo jest obracany co bardzo ułatwia usadzanie w nim dziecka. Oglądaliśmy chyba większość fotelików dostępnych na rynku i ten nas przekonał. Dodam, że też wolałabym tańszy :tak:
A w tej cenie co piszesz to może ramatti venus? Znajomi mają i są, z tego co wiem, zadowoleni.

myśleliśmy o ramatii tylko,że wydaje się nam szeroki a OZsia jest bardzo szczupła i nie ma wzmocnień na główkę, jutro jeszcze jedziemy do jednego sklepu i podejmiemy decyzję

a to obracanie w AXISS to faktycznie bajer, nie widziałam tego wcześniej

wczoraj dziadkowie kupili Córci huśtawkę- taką którą przywiesza się np. do drzwi lub czegokolwiek innego żeby wisiała, jutro będziemy wypróbowywać, zobaczymy czy będzie w ogole zainteresowana, bo 2/3 miesiące temu sprzedałam huśtawkę (stojącą-Graco) gdyż w ogóle nie lubiła się huśtać a zajmowała zbyt dużo miejsca..teraz jest troszke starsza ,więc może....mam nadzieję...

U nas też huśtawka graco się nie zdała na nic, awantura i tyle a jak był malutki to na takiej na baterie fisher prica sie bujał a potem strajk. Jak nie spał to mu sie nudziło a jak usypiał to się budził z wrzaskiem, że nie może się na brzuszek przewrócić.

Witam, je mam leżaczek uspokajający z fisher price. Mojemu synkowi dość długo służył jeszcze jakieś 1,5 miesiąca temu karmiłam małego w nim.Teraz to już nawet na niego nie spojrzy:-)Je szcze go mam ale musze sprzedać bo tylko zajmuje miejsce.Sprawdził sie rewelacyjnie.Teraz musze krzesełko kupić, jakie polecacie?

reklama
Mamy, mała używa ale nie do pchania bo ucieka jej i nie nadąża nóżkami i się wywraca.
Bawi się na razie tymi wszystkimi zabaweczkami co są przy nim.

Do góry