reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo!

Dziewczyny kupiłam dziś małej kombinezon na zimę, rozmiar duże 80. Chciałam zeby miała go na dłużej, ale zastanawiam się czy sie w nim nie utopi:(:angry: A Wy w jakim rozmiarze kupowałyscie?

reklama
Witam my już w domu po podróży:-)
ja mam 80 ale tylko nogawki są długie bo na szerokość wcale nie jest taki duży :no: z resztą moja mała ma 81 cm wzrostu więc muszę jej kupować na 86 cm :tak:

jestem zła :crazy: tam gdzie byłam nie było w żadnym sklepie Pampersów 4 i kupiłam Huggisy. L ma obtartą pupę przy nóżkach od gumek, badziewie jakieś :wściekła/y::wściekła/y:

Bernadetka ja mam dwa na 80cm - ale jeden jest dużo szerszy (z H&M) a drugi ma tylko za dlugie rękawy (z Biedronki). Poza tym zawsze cos pod spód ubierasz wiec chyba lepszy ciut wiekszy niż za maly.

to mnie dziewczyny ulżyło troszkę, jutro ide do lekarza to bedę w końcu wiedzieć ile waży i ile mierzy. A wracajać do zakupów to przynajmniej cena mnie usatysfakcjonowała. Muszę się Wam pochwalić zakupami, na tym allegro zawsze mozna coś fajnego i taniego znależć
Fajny kombinezon na zimę - Wójcik (263032165) - Aukcje internetowe Allegro

BOBAS buciki - kozaczki niemowlęce 6-12m 10,5cm (261051238) - Aukcje internetowe Allegro

AVENT smoczki uspakajacze silikon 6-18m (264256152) - Aukcje internetowe Allegro

smoczki i buciki są bombowe

Witam my już w domu po podróży:-)
ja mam 80 ale tylko nogawki są długie bo na szerokość wcale nie jest taki duży :no: z resztą moja mała ma 81 cm wzrostu więc muszę jej kupować na 86 cm :tak:

duzzza dziewczynka:)

jestem zła :crazy: tam gdzie byłam nie było w żadnym sklepie Pampersów 4 i kupiłam Huggisy. L ma obtartą pupę przy nóżkach od gumek, badziewie jakieś :wściekła/y::wściekła/y:

w selgrosie jest promocja na pamprsy za 56szt 35 zł czy jakos tak, wziełam 3 paczki, tylko, ze moja wchodzi jeszcze w trójki:-), a co do HAGISÓW to ciagle przemakały:angry: Postanowiłam prześwietlić je od wew i okazało się, że mają zwykła legnine i kiedy moja malutka się wierciła to się rozrywała i pampersy przemakały!!!

Dziewczyny kupiłam dziś małej kombinezon na zimę, rozmiar duże 80. Chciałam zeby miała go na dłużej, ale zastanawiam się czy sie w nim nie utopi:(:angry: A Wy w jakim rozmiarze kupowałyscie?
Ja mam 2 kombinezony na 80 cm i są raczej na teraz (a Karol ma jakieś 70 cm z kawałkiem). Ale wiem, że np. kombinezony Wójcika są ogromne. Także różnie to bywa, najlepiej sprawdzić dokładne wymiary.

Bernadettka, moja Hania miala identyczny smok(rozowa swinka-czy hipcio-do tej pory nie wiem co to byl za zwierzak:))ale zgubila go gdzies na spacerze!a byl fajny-smieszny. Wszystkim co go widzieli sie podobal!

Wczoraj dopiero kupilismy zimmowy kombinezon,
Myslałam, że teraz będzie najlepszy wybór, a tu lipa:szok:, wszystko przebrane,
przymierzyłam małemu ze trzy sztuki, o dziwo nawet się nie zdenerwował:-),
te kombinezony dwuczęściowe sa ogromne, nawet w 74 Piotruś wyglądał jak astronauta:shocked2: i kupiłam jednoczęściowy i to na 68, jest akurat, nawet ma troszkę luzu, a jak podrośnie , to będziemy szukać wtedy większego.

reklama
Do góry