reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Roksi, ogladałam takiego Kubusia w sklepie, kosztował 245zł, a na allegro 188zł:szok:
No, ostatnio doszłam do wniosku, że Allegro jest rynkiem idealnym z punktu widzenia konsumentów :tak:. W ciągu kilku sekund możesz porównać ceny danego produktu u wszystkich sprzedawców z całej Polski. Konkurencja absolutna :-D.

O widzisz, fajnie że napisałaś, bo teraz czuję się bardziej przekonana :tak:. A myślicie już o prezentach na Mikołaja lub pod choinkę?

Szczerze?....w ogóle jeszcze nie myślałam :sorry2::-D

Ja się zastanawiam nad Szczeniaczkiem Uczniaczkiem z FP. Tylko ciekawa jestem, czy łatwo się naciska te elementy do naciskania. Bo np. te różne piszczałki w zabawkach dla dzieci to trzeba solidnie nacisnąć i jeszcze sobie dobrze trafić.

Oglądałam kiedyś w sklepie i łatwo się nadusza :tak:

ja zastanawiam się nad czymś takim CHICCO - Pchacz Chodzik + Klocki - 2w1 NOWY Gwar. (257566342) - Aukcje internetowe Allegro
Fisher Price Pchacz Chodzik + Klocki NOWOŚĆ Gwar (257873404) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nie wiem który:confused:
moja córcia trzyma się pudełka takiego na kółkach z ikea stawia kilka kroków:tak:
roksi ja bym chyba postawiła na ten FP, bo można potem traktować go jako przyczepkę do przewożenia zabawek.
Muszę kurczę się zastanowić co córeczce sprezentować na święta. Niby jeszcze trochę czasu jest, ale pomysłu brak, a nie chciałabym też zawalić jej zabawkami, które wtedy szybko pójdą w kąt.

reklama
Do góry