reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
a czy mozna go dostac w normalym hipermarkecie ??
ja probowalam zwyklem vanishem takim w plynie, myslalam o tym OXI action, tylko nie chce wydawać 30pln na marne bo nie mam na to.

no podobno ten OXI jest dobry tylko "podobno" za 30pln to mnie nie przekonuje.
ja wlałam pół butelki tego zwyklego vanisha w plynie prosto na ciuszki, to sie tylko zapienilo i tyle. potem wrzucilam do prania ale i tak nie zeszły plamy :(

u nas jakoś przeważnie schodziło po praniu choć przyznam że nie zawsze- ostatnio używalismy proszku Dosia- z odplamiaczem ,jeżeli chodzi o Vanish-mielismy już wszystkie rodzaje i niestety troszkę się zawiodłam, myślę że tych starych plam to już chyba nie da się wywabić
miałam też problem z ubraniami dla dorosłych ( mąż jest szefem kuchni) i naprawdę próbowałam WSZYSTKIEGO!Przeszliśmy przez Vanishe, Bielinki, różne odplamiacze i wybielacze,nawet środki do prania i wybielania firanek.. najlepsza okazała się Zwykła PASTA ( w pudełku) bardzo tania ok. 2 zł -takie jak były kiedyś -ale nie wiem czy do dziecięcych ciuszków..

pasta BPH czy.. coś w tym stylu- na pewno znajdziesz w sklepach albo może w jakimś chemicznym czy kosmetycznym...jest w pudełku-które wygląda jak duży kubek od jogurtu..(ja znalazlam w pobliskim sklepiku)

reklama
Dr beckmann widziałam w carrefourze, a ja używałam odplamiacza bio shout ( był w rosmannie) tylko że miałam orginal z niemiec i był lepszy niz ten polski. A to duża butla kosztuje ok 10 zł i starcza na długo a na pewno ci się przyda
Po zniszczeniu kilku ciuszków nauczyłam się zapierać na bieżąco:tak:najlepiej szarym mydłem:-)

Do góry