reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

My zakładamy czwórki od miesiąca wcześniej miałam huggisy z usa były super-bez porównania do tych naszych; a teraz pampersy -nasze są ok.
ewa0381-4+ podobno są na wielkość takie jak4 tylko wkład większy tj . bardziej chłonne

reklama
ja na rzie używam huggisów 3 superflexów, jeszcze sa dobre, ale pewnie niedługo trzeba będzie kupić pampersy 4, niby huggisy sa do 9kg, ale faktcznie zlaeży jakie dziecko ma nóżki. A ubieranie...no cóż...u nas niczym wojna podjazdowa. ale czasem wystarczy dać coś synusiowi do łapki i jakoś sie udaje, bo przekręca się z jednego boczku na drugi i nózki podnosi...czysta masakra:-)

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Napisałam się jak głupia i się nie zapisało.

Informuję, jeśli któraś z Was będzie chciała skorzystac

W fotojokerze jest promocja na wywołąnie zdjęć, np. 450 10x15 za 119zł, trzeba tylko wydrukować kupon i z nim do sklepu. Przez internet można zamówić pakiet 150 zdjęć.

Fotojoker - Kompetencja w zdj

Nie masz problemów z zakładaniem trójek??
U nas to już wyczyn, żeby je założyć. Córa wierzga nogami, napina się i za Chiny ludowe nie można jej zapiąć. A do tego w nocy kilka razy już je przesiusiała.
Także teraz idą w ruch czwóreczki :tak:
Piotrek waży 7,5 kilo i używamy jeszcze trójek :tak: Nie mam problemów z ubraniem, no może troszkę przy nóżkach wydają się ciasnawe, ale nic nie przecieka i w brzuszku luzy :tak:

A moje najbardziej trafione zakupy to:
- laktator Avent ISIS (ratuje mi życie, nadal karmię piersią:-) poprzez ściąganie)
- aspirator do noska:tak: (do odciągania katarku), żeby brzydkie babony nie zalegały w nosku,

A najmniej używane to:

- kombinezon, który kupiliśmy jeszcze w czasie ciąży, kiedy było zimno, a jak się urodził Piotruś zrobił się kwiecień i bardzo ciepło;-), także miał go na sobie 5 min, bo tyle trwała nasza podróż ze szpitala:happy2:

u nas pampers 3 były za niskie na brzuszku i zjeżdżały pod brzuszek, próbowałam je zapinać ciaśniej ale wydawało mi się że cisną Natalkę:tak:

Ja nie znoszę jak pieluszki są takie na styk, że się trudno zapina, albo że jeden bok nie zachodzi całkowicie na drugi i zostaje tam gołe ciałko :no:
Wolę jak jest pewien zapas i swobodnie mogę je założyć ;-)
Także właśnie założyłam ostatnią z zapasów "trójkę" i teraz już non stop jedziemy na "czwóreczkach" :-D

reklama
Kupiłam dzisiaj łóżeczko turystyczne/kojec.
Będzie u teściowej jak małą będzie się opiekować i na różne wyjazdy.
Mam nadzieję, że będzie ok.

ch_bye_mandarin.jpg

Do góry