reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Debiutantko, ja się właśnie przyglądam różnym stronom o chustach i nie mogę się zdecydować jaką wybrać, bo jest ich kilka rodzajów. Nie chciałabym też wydać za dużo kasy, bo a nuż się nie przyjmie...

ja próbowalam włożyć synusia do husty..takiego wrzasku dawno nie słyszałam. jedynie nosidełko albo rączki torleuje...

reklama
Ja Vaneski tez nie kremuje niczym po kapieli:no: ale za to dolewam jej do wody oliwke:tak:pieluszki...na poczatku uzywalam pampersa ,ale ktoregos razu kupilam huggisy i bardziej mi odpowiadaja:tak::-Dchusteczki zas huggisa sa naprawde tak jak piszecie chu...owe:tak:ale ja urzywam jonsons and jonhsons(czy jak to tam sie pisze:rolleyes:)i jestem zadowolona najbardziej z nich:tak:tylko sa tez rozne rodzaje w rozowym opakowaniu sa najlepsze:tak:kupowalam tez inne tej firmy i juz nie byly takie dobre;-) ...no to nt tyle narazie:happy2:ale sie rozpisalam:szok::-D

Też mam te chusteczki Huggies z promocji i potwierdzam że są paskudne.

Też się kiedyś skusiłam - okropne :confused2:
Twarde, słabo nawilżone.
My przekonaliśmy się najbardziej do Bambino.

Po kąpieli smaruję córcię mleczkiem do ciała Bubchena, do kąpieli płyn Bubchena. Ale zastanawiam się czy nie spróbować linii Hippa. Czy któraś używała?
Penatena u nas nie widziałam :no:

Co do pieluch to my przeprosiliśmy się z Pampersami. A to dlatego, że córcia miała za szczupłe nóżki do Huggisów i kupka wypływała bokami :dull: Nie wiem jak teraz, może by były dobre. Pozostaję jednak na razie przy Pampersach, bo są cieńsze od Huggisów i wydaje mi się to fajne na ciepłe dni. Ale Huggisy mają dużo lepszą cenę i pewnie dlatego za jakiś czas do nich wrócę:confused2::-p

Pozostaję jednak na razie przy Pampersach, bo są cieńsze od Huggisów i wydaje mi się to fajne na ciepłe dni. Ale Huggisy mają dużo lepszą cenę i pewnie dlatego za jakiś czas do nich wrócę:confused2::-p
A jakie Huggiesy kupowałaś? Bo ja kupuję Premium (mają obrazki z Kubusiem Puchatkiem) i nie wydają mi się grubsze od Pampersów.

My używamy płynu do kąpieli i jednocześnie szamponu Bobini :tak: I jestem zadowolona, mały nie ma żadnych podrażnień, nie ma uczulenia :tak:

Co do pieluch to my przeprosiliśmy się z Pampersami. A to dlatego, że córcia miała za szczupłe nóżki do Huggisów i kupka wypływała bokami :dull: Nie wiem jak teraz, może by były dobre. Pozostaję jednak na razie przy Pampersach, bo są cieńsze od Huggisów i wydaje mi się to fajne na ciepłe dni. Ale Huggisy mają dużo lepszą cenę i pewnie dlatego za jakiś czas do nich wrócę:confused2::-p
Ja miałam i Pampersy i Huggisy Super-flex i te drugie w jednym czasie (skorzystaliśmy z promocji ;-)) i mogłam przetestować - i najlepsze są Pampersy dla nas :tak::happy: Są cieńsze niż Huggisy i bardziej chłonne :tak: Piotrek śpi już całą noc, więc dość długo ma jedną pieluszkę.. W Pampersach nigdy nam się nie zdarzyły odparzenia, a w Huggisach niestety tak..

Nam kilka razy Pampersy przemokły - na plecy - w nocy...moja córcia musi bardzo dużo siusiać :-D
Ale może to wina, że używamy przymaławy rozmiar - kupiliśmy megapakę a w międzyczasie młoda z nich wyrosła i trzeba dokończyć paczkę :-p

ja też przeszlam tylko na Pampersy wczoraj kupiłam czwórki:-) fajne są te boki co się rozciągaja:-)

reklama
ja używam chusteczek Pampers sensitive i jakoś nie mam odwagi kupić innych. <miałam dzidziusie - słabo nasączone, Nivea i te z Biedronki. wygrały pampersowe:tak:>
pieluch też używam pampersowych 3:tak: (fajne obrazki zwierzątek:-D:cool:)
nie wiem czy ja je źle zakładam czy jak ale pare razy mi sie zdarzyło że kupka uciekła pleckami:zawstydzona/y: i zonk- wszystko było brudne:sorry::sick:
co do płynu do kąpieli to siostra mi kupiła Johnsona ale jeszcze nie używam. na razie kąpię małą w Oilatum:happy: i jeszcze nie eksperymentowałam z niczym innym:no:

Do góry