reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Ja chyba na dniach jednak przesadzę córkę do spacerowej wersji wózka - na długość zajmuje już prawie całą gondolkę, ale to nie jest jeszcze główny problem, bo troszkę zapasu jeszcze ma. Gorzej na szerokość :eek: Nie może już swobodnie położyć rączek tylko jak śpi to trzyma je w górze, bo za wąsko ma :dry:Dobrze, że wózek rozkłada sie na płasko...

Jak będzie ładna pogoda to może jutro ją spróbuję przesadzić :happy:

Ja chyba na dniach jednak przesadzę córkę do spacerowej wersji wózka - na długość zajmuje już prawie całą gondolkę, ale to nie jest jeszcze główny problem, bo troszkę zapasu jeszcze ma. Gorzej na szerokość :eek: Nie może już swobodnie położyć rączek tylko jak śpi to trzyma je w górze, bo za wąsko ma :dry:Dobrze, że wózek rozkłada sie na płasko...
Piotruś bardzo często śpi z rękami w górze :tak:

Jak będzie ładna pogoda to może jutro ją spróbuję przesadzić :happy:
moaja spacerówka jeszcze nie przyszła :no: dzwoniła do skleppu i dostawa ma być w przyszłym tygodniu:tak: mam nadzieję że przyjdzie bo u nas nie ma już miejca na długość:no:

ja juz przenioslam mala do spacerowki - oczywiscie rozlozonej na plasko (mamy Graco AeroSportPlus):tak:w gondolce nie widziala swiata i sie wkurzala, czasami spacer to byl jeden wielki wrzask:-D

U nas o dziwo jest bardzo grzeczna w gondolce :-)
Przez okno wyglądało, że na dworze jest lodowato, więc jej nie przeniosłam do spacerówki, a oczywiście na zewnątrz okazało się, że jest bardzo ciepło :angry:

w Auchan są słoiczki Hipp pakowane po 3szt. za 5,99zł
w 5-10-15 też sa obniżki i dużo fajnych rzeczy jest przecenionych:tak: chyba więcej dla dziewczynek ale dla chłopca też się cos znajdzie:-)

reklama
Hmm ja synusia niczym nie kremuję po kąpieli. bardzo fajne do kąpania okazało się mydełko Penaten z dozownikiem. Teraz mam bubchena i nie jestem za bardzo zadowolona. :pieluszki Huggisy sprawdzajhą się rewelacyjnie ale podobno super są tylko 3 superflexy. Husteczek używam pampersa i do tej pory dla mnie najlepsze, można podzielić łatwo na pół i są mięciuteńkie i bardzo nawilżone. Mam też z promocji huggisa i twarde, słabo wilgotne i naturals - śmierdzą. Dzidziusie, Nivea etc okazały się niewypałami...

Do góry