reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Ja chyba na dniach jednak przesadzę córkę do spacerowej wersji wózka - na długość zajmuje już prawie całą gondolkę, ale to nie jest jeszcze główny problem, bo troszkę zapasu jeszcze ma. Gorzej na szerokość :eek: Nie może już swobodnie położyć rączek tylko jak śpi to trzyma je w górze, bo za wąsko ma :dry:Dobrze, że wózek rozkłada sie na płasko...

Jak będzie ładna pogoda to może jutro ją spróbuję przesadzić :happy:

Ja chyba na dniach jednak przesadzę córkę do spacerowej wersji wózka - na długość zajmuje już prawie całą gondolkę, ale to nie jest jeszcze główny problem, bo troszkę zapasu jeszcze ma. Gorzej na szerokość :eek: Nie może już swobodnie położyć rączek tylko jak śpi to trzyma je w górze, bo za wąsko ma :dry:Dobrze, że wózek rozkłada sie na płasko...
Piotruś bardzo często śpi z rękami w górze :tak:

Jak będzie ładna pogoda to może jutro ją spróbuję przesadzić :happy:
moaja spacerówka jeszcze nie przyszła :no: dzwoniła do skleppu i dostawa ma być w przyszłym tygodniu:tak: mam nadzieję że przyjdzie bo u nas nie ma już miejca na długość:no:

ja juz przenioslam mala do spacerowki - oczywiscie rozlozonej na plasko (mamy Graco AeroSportPlus):tak:w gondolce nie widziala swiata i sie wkurzala, czasami spacer to byl jeden wielki wrzask:-D

U nas o dziwo jest bardzo grzeczna w gondolce :-)
Przez okno wyglądało, że na dworze jest lodowato, więc jej nie przeniosłam do spacerówki, a oczywiście na zewnątrz okazało się, że jest bardzo ciepło :angry:

w Auchan są słoiczki Hipp pakowane po 3szt. za 5,99zł
w 5-10-15 też sa obniżki i dużo fajnych rzeczy jest przecenionych:tak: chyba więcej dla dziewczynek ale dla chłopca też się cos znajdzie:-)

reklama
Hmm ja synusia niczym nie kremuję po kąpieli. bardzo fajne do kąpania okazało się mydełko Penaten z dozownikiem. Teraz mam bubchena i nie jestem za bardzo zadowolona. :pieluszki Huggisy sprawdzajhą się rewelacyjnie ale podobno super są tylko 3 superflexy. Husteczek używam pampersa i do tej pory dla mnie najlepsze, można podzielić łatwo na pół i są mięciuteńkie i bardzo nawilżone. Mam też z promocji huggisa i twarde, słabo wilgotne i naturals - śmierdzą. Dzidziusie, Nivea etc okazały się niewypałami...

Do góry