Twój waży 13 kilo - to pióreczko
mój 17,5 + 6,5 mała = 24 kilo.
No to mnie pocieszyłaś, ale i tak uważam że są ciężkie. Dobrze ze nie mieszkam na 4 piętrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Twój waży 13 kilo - to pióreczko
mój 17,5 + 6,5 mała = 24 kilo.
Quinny SpeedySX-jest rewelacyjny na wertepy i po prostej drodze lekki nie zamieniłabym go na żaden inny fakt że był drogi ale już dwójka w nim jeździłaJa mam spacerówkę Graco Mosaic. Też ma skrętne kółka. Ale to niestety jest wózek do miasta, bo na wertepy się nie nadaje .
Piotruś bardzo często śpi z rękami w górzeJa chyba na dniach jednak przesadzę córkę do spacerowej wersji wózka - na długość zajmuje już prawie całą gondolkę, ale to nie jest jeszcze główny problem, bo troszkę zapasu jeszcze ma. Gorzej na szerokość Nie może już swobodnie położyć rączek tylko jak śpi to trzyma je w górze, bo za wąsko ma Dobrze, że wózek rozkłada sie na płasko...
moaja spacerówka jeszcze nie przyszła dzwoniła do skleppu i dostawa ma być w przyszłym tygodniu mam nadzieję że przyjdzie bo u nas nie ma już miejca na długośćJa chyba na dniach jednak przesadzę córkę do spacerowej wersji wózka - na długość zajmuje już prawie całą gondolkę, ale to nie jest jeszcze główny problem, bo troszkę zapasu jeszcze ma. Gorzej na szerokość Nie może już swobodnie położyć rączek tylko jak śpi to trzyma je w górze, bo za wąsko ma Dobrze, że wózek rozkłada sie na płasko...
Jak będzie ładna pogoda to może jutro ją spróbuję przesadzić