reklama
A
Agutek
Gość
to polecam sklep Pati i Maks - ja wlasnie mam zamiar do nich sie wybrac i u nich zamawiac wozeczek :-) kolezanka z Poznania juz oblukala sklep i mowila, ze wybor jest bardzo duzy
tu ich strona internetowa
www.patiimaks.pl
tu ich strona internetowa
www.patiimaks.pl
fajowy wozio, a ma budke do spacerowki?
wersja spacerowa
Lajla83
Fanka BB :)
wózio budkę ma! byłam go zobaczyć i niestety lipa sama w sobie spacerówka jest ok, tylko jak do stelaża wepnie się gondole, to ta gondola jest bardzo nisko śmiesznie wygląda chyba że ewentualnie może będzie wygodny, dla niskiej osoby ale naprawdę niskiej
A
Agutek
Gość
wózio budkę ma! byłam go zobaczyć i niestety lipa sama w sobie spacerówka jest ok, tylko jak do stelaża wepnie się gondole, to ta gondola jest bardzo nisko śmiesznie wygląda chyba że ewentualnie może będzie wygodny, dla niskiej osoby ale naprawdę niskiej
buuuu
tylko w zasadzie czy ta gondola naprawde jest potrzebna?
rodzimy na wiosne, a na przyszla zime dzieci napewno nie beda jezdzily w wozku glabokim
jeslispacerowka sie rozklada na plasko to chyba nie ma problemu
cieply spiworek i bedzie ok
rodzimy na wiosne, a na przyszla zime dzieci napewno nie beda jezdzily w wozku glabokim
jeslispacerowka sie rozklada na plasko to chyba nie ma problemu
cieply spiworek i bedzie ok
Lajla83
Fanka BB :)
chyba tak nie uważam gondola jest potrzebna i to bardzo, rodzimy w marcu dzidzia pojeździ w głębokim wózku tak do 6, 7 miesięcy ( w zależności jak szybko usiądzie) o troszkę jesieni zahaczymy spacerówką i oczwiście jeszcze przed nami wiosna:-)
dzisiaj sprzedawca w sklepie powiedział że dzieciaczki nie mogą w nosidełku przebywać dłużej niż 4 godziny, wiec lepiej nie rezygnować gondoli
dzisiaj sprzedawca w sklepie powiedział że dzieciaczki nie mogą w nosidełku przebywać dłużej niż 4 godziny, wiec lepiej nie rezygnować gondoli
A
Agutek
Gość
ja tez jestem za gondola...
jednak malenstwu w tym jest przede wszystkim zdrowiej
jednak malenstwu w tym jest przede wszystkim zdrowiej
bogda
Mamusia Lutowo-Marcowa
dzisiaj zakupilam pierwszego pajacyka i spiochy dla maluszka!mialam jeszcze tego nie robic ale jak zobaczylam takie sliczne, male...
siostra mi zrobila wyprawke, ale jeszcze jej nie widzialam!
juz sie nie moge doczekac kiedy bede kupowala reszte tych cudeniek!
a malutkie dalej nie kopie
siostra mi zrobila wyprawke, ale jeszcze jej nie widzialam!
juz sie nie moge doczekac kiedy bede kupowala reszte tych cudeniek!
a malutkie dalej nie kopie
reklama
A
Agutek
Gość
bogda pochwal sie swoimi zdobyczami:-)
ciuszki dzieciece sa takie slodkie
ciuszki dzieciece sa takie slodkie