reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

wsłałam emaila do Miko i dostałam odpowiedz żeby szukać wózków, w tych sklepach ,w których są wózki Musty:-) , bo mają taką samą sieć sprzedaży:-)

reklama
to polecam sklep Pati i Maks - ja wlasnie mam zamiar do nich sie wybrac i u nich zamawiac wozeczek :-) kolezanka z Poznania juz oblukala sklep i mowila, ze wybor jest bardzo duzy

tu ich strona internetowa
www.patiimaks.pl

3y6ui5s.jpg

wersja spacerowa
fajowy wozio, a ma budke do spacerowki?

wózio budkę ma! byłam go zobaczyć i niestety lipa:wściekła/y: sama w sobie spacerówka jest ok, tylko jak do stelaża wepnie się gondole, to ta gondola jest bardzo nisko:szok: śmiesznie wygląda:-D chyba że ewentualnie może będzie wygodny, dla niskiej osoby ale naprawdę niskiej:confused:

tylko w zasadzie czy ta gondola naprawde jest potrzebna?
rodzimy na wiosne, a na przyszla zime dzieci napewno nie beda jezdzily w wozku glabokim
jeslispacerowka sie rozklada na plasko to chyba nie ma problemu
cieply spiworek i bedzie ok

chyba tak nie uważam:no: gondola jest potrzebna i to bardzo, rodzimy w marcu dzidzia pojeździ w głębokim wózku tak do 6, 7 miesięcy ( w zależności jak szybko usiądzie) o troszkę jesieni zahaczymy spacerówką i oczwiście jeszcze przed nami wiosna:-)

dzisiaj sprzedawca w sklepie powiedział że dzieciaczki nie mogą w nosidełku przebywać dłużej niż 4 godziny, wiec lepiej nie rezygnować gondoli

dzisiaj zakupilam pierwszego pajacyka i spiochy dla maluszka!mialam jeszcze tego nie robic ale jak zobaczylam takie sliczne, male...
siostra mi zrobila wyprawke, ale jeszcze jej nie widzialam!
juz sie nie moge doczekac kiedy bede kupowala reszte tych cudeniek!

a malutkie dalej nie kopie:(:confused:

reklama
Do góry