reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
czesc dziewczyny, potrzebuje porady od bardziej doswiadczonych:-) . Mieszkam za oceanem, po porodzie zostaje tu 3 miesiace i wracam do Polski. No i mam dylemat...co bedzie najlepsze do spania na te 3 miesiace tutaj (w Polsce mam lozeczko)? Nie chce kupowac lozeczka i potem tluc sie z nim na drugi kontynent. Wozek? Oliwieczko-pisalac cos o lozeczko-kojcu, wybacz mi ignorancje ale co to jest i czy mozna to wziac ze soba do samolotu (czy nie jest zbyt duze, da sie zlozyc itd.)? poradzcie cos, plisssss:-) .

a nie moze dziecko spac z mama :confused:
jesli nie, to ja polozylabym dziecko na materacyku na ziemi o ile w pomieszczeniu nie ma przeciagow

poczekaj z kocykami ja dostałam od "odwiedzajacych" po kilka kołderek i jeszcze 2 kocyki. Wrazie czego dokupisz po...:tak:

właśnie z tego powodu się narazie wstrzymuję ;-) jednak tak się troszkę zastanawiam ile tego potrzebne jest, gdyby jednak nikt nie przyniósł :-D
ten co mam, to raczej nie taki do leżenia, bo ma zameczek i zatrzaski i mogłoby być mało bezpieczne dla malucha...i tak myślę, że może jeszcze jeden jakiś by się przydał...

Dzieki za odpowiedzi. Melanie-boje sie ze zgniote takiego maluszka:-( wiec wole jednak jakis sprzet a dopiero zaczelam sie doksztalcac w tym temacie;-)

Bogda bo wiesz, to Amerykanie wymyślili ;). Do nas jeszcze widać nie dotarło. Poza tym oni chyba bardzo wygodni są i nawet do łóżka rodziców nakładkę dla dzieci potzrebują ;).

reklama
Izka01 na ebay'u coś takiego kosztuje od ok. 10 $ plus koszt przesyłki więc nawet jakbyś miała z tego korzystać tylko 3 miesiące to chyba można tyle zainwestować. A poza tym jest na tyle małe po złożeniu, że nie ma problemu z transportem. Zawsze potem możesz jako ciekawostkę na allegro sprzedać ;).

Sprawdziłam ile nówki kosztują: od 34 do 50$. Nie wiem czy się wklei link ale spróbuję.

Compare Prices on First Years Close & Secure Sleeper

Do góry