reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
ale slicznie cukierkowo w tym lozeczku

u mnie jescze nic nie stoi bo jest duza szansa ze jeszcze przed rozwiazaniem sie przeprowadzimy wiec nie ma co rozkladac
:tak:

ale juz sie nie moge doczekac jak t lozeczko rozloze i udekoruje :-) :-) :-)

Roksi23 ale masz fajne to łóżeczko. Pościel i rożek z 4baby chyba, prawda :)??

A co do prania to ja na razie pościeli nie prałam bo jej jeszcze nie będę używać a ochraniacz, prześcieradła i rożek prałam (rożek ręcznie bo tak było na metce :/ na co już tu ponarzekałam). Aha kocyki "spadkowe" też wyprałam.

A ja już od dłuższego czasu miałam wybrany co prawda przez męża świetny wózek. Dopiero wchodzi na rynek, widziałam w katalogu, zaakceptowałam i mąż miał właśnie zamówić, pojechał do sklepu a tu okazuje się, że kółeczka są plastikowe..... :no: Myślał, że pompowane :confused: Tak więc odpada! Podoba mi się X- Lander, ale nie mam jeszcze możliwości sprawdzić namacalnie. Jakie jeszcze macie wózki oprócz Mutsy?

Jeśli chodzi o wózek to ja mam Quinny -3-kołowiec, ma pompowane koła a pierwsze może być ruchome lub stałe na moje polne drogi sprawdził się idealnie więc polecam właśnie taki:-)

Jeśli chodzi o wózek to ja mam Quinny -3-kołowiec, ma pompowane koła a pierwsze może być ruchome lub stałe na moje polne drogi sprawdził się idealnie więc polecam właśnie taki:-)

Quinny też bardzo mi sie podoba ale nie lubię trójkołowców;-). No i zakupiłam już Emmaljunga. Też ma duże, pompowane koła a że mieszkam przy lesie i polach - to też brałam pod uwagę jak sie prowadzi:)):tak:
Już niedługo zaczniemy spacerki:-) :-) :-)

A pościel naturalnie prać:tak:

reklama
Do góry