reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Też słyszałam że przez ceratke pod prześcieradłem robią sie odparzenia:baffled: chyba nie będę jej zakładać:no:

Ale sie dzisiaj napracowałam - wyprasowałam wszystko co wczoraj wyprałam i zrobiłam totalny remament w szafie :-)
Kupiłam pampersiki, nożyczki do paznokietków, szczotke do włosów z naturalnego włosia i grzechotkę :-) - poprawiłam sobie humor tymi zakupami:laugh2:;-)

reklama
wiekszosc poloznych odradza ceratki...

bez przesady, te siuski sa jak woda, jesli nawet nasiusia przy wentylowaniu pupki to sa to naprawde ilosci niewielkie
sama podlozona pieluszka flanelowa zlozona nam starczala
a przynajmniej nic nie wydawala dziwnych dziekow przy wierzganiu

no wlasnie chce ale nie moge sie zdecydowac na wzor
podobja mi sie 3 a moge zamowic tylko dwie
musze sie wreszcie przemoc :tak:

Dzisiaj zamówiłam łóżeczko, materacyk, przewijak i pościel z prześcieradłem :tak: - wszystko prócz pościeli przyjedzie za tydzień (po pościel ide osobiście do sklepu wybrać wzorek:happy:)
kupiłam karuzele na łóżeczko, śliczny kocyk, chusteczki nivea baby i gruche (naśmiałam sie z tatuśka bo jak zobaczył gruszke ze zdziwieniem spytał: "A to, to do czego???":laugh2::laugh2:- ach te tatusie :-D

tylko wiesz, ta grucha to Ci sie srednio przyda raczej
polozne odradzaja w kazdym razie
w razie koniecznosci lepsza bylaby frida:tak:

tylko wiesz, ta grucha to Ci sie srednio przyda raczej
polozne odradzaja w kazdym razie
w razie koniecznosci lepsza bylaby frida:tak:

Racja, frida jest lepsza. Szkoda tylko, że moje dziecko ma na nią alergię:baffled:. Jakby dorwała to urządzenie to pewnie by je rozerwała na kawałki, panikarka mała:happy:. Ale synka zaprzyjaźnie z fridą od początku, może wtedy i siostra się przekona:confused: :-)

reklama
więc wiemy że będzie córka po wczorajszym usg więc rano kupiłam łóżeczko i posciel

2vdmjxi.jpg

2h7p93n.jpg

narazie łóżeczko jest w sypialni

Do góry