reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

na razie parasolka i mutsak :-D

z ciekawostek, wiesz ze z polsce mclareny sa dopuszczone od pol roku?
niezle nie.

oo to mamy ten sam zestaw ;-):tak:

a co do maclarenów to nie wiedzialam :no:

ale ja chyba i tak będę się chciała nacieszyć tym fotelikiem mutsy
i mały będzie na początku śmigał mutsiakiem ;-)

reklama
mnie sie tak wydaje że tego typu rzeczy jak chusty i inne gadżety to najlepiej kupić jak już dzidziuś będzie na świecie...no bo tak naprawde nie wiadomo co te nasze maluszki będą lubiły....mam racje?:confused:

hmmmm... chyba nie :nerd:

bo jak maluszek będzie na świecie to i tak nie będziesz wiedziała czy spodoba mu się w chuście zanim go do niej nie włożysz :eek:;-)

Ja też się zastanawiałam nad taką chustą ale dostałam od koleżanki super nosidełko na szelki, fakt nie od razu będę w Nim małego nosiła ale w takim przypadku chusta to zbędny wydatek:-p
Pochwale się, że zrobiłam sobie w weekend przerwę od leżenia i przez 15 minut układałam ciuszki małego w komodzie:-D , no i wybrałam kilka rzeczy do szpitala. W końcu coś zrobiłam!!!no!!!:-)

Ja też się zastanawiałam nad taką chustą ale dostałam od koleżanki super nosidełko na szelki, fakt nie od razu będę w Nim małego nosiła ale w takim przypadku chusta to zbędny wydatek:-p
Też dostałam od koleżanki nosidełko na szelkach :tak: Co prawda dzidziuś w nim siedzi, więc nie od razu można go użyć, ale myślę, że się przyda :tak:

zamówię sobie chuste jak juz dzidzia sie urodzi, a to juz niedługo...moze na dniach ;) na razie kupilam łóżeczko-kojec i powiem szczerze ze rewelacja :)

reklama
Oliweczka, ktory Ty masz tydzien?

no właśnie, ja stanowczo protestuje:dry: chyba Cie Oliwieczko opieprze ;-):-)
pojawiasz sie (super że jesteś) ale nawet sie nam nie przedstawiłaś, w ogóle nic o Tobie nie wiemy:-(
Magdakap, fajny wózio, a moge spytać (jeśli to nie tajemnica) ile takie cacko Cie kosztowało:confused:
Ja dzisiaj wyprałam wszystko dla dzidzi - ciuszki, pieluszki, ręczniki tylko zapomniałam wyprać rożka :baffled: ale to nic - wypiore razem z kocykami :tak:
W tym albo w przyszłym tygodniu jade po lóżeczko :happy:

Do góry