reklama
A
Agutek
Gość
mi koleżanka pożyczyła taką mała podusię w białej poszewce z koroneczką więc będę chyba ją używać...i tylko do przykrycia wtedy właśnie myślałam o kocyku...mam taki co się na zameczek zapina i można taki a'la kombinezonik zrobić dziecku...
zobaczę jeszcze jak to w praktyce będzie wyglądało, bo na razie jakoś trudno mi sobie to wszystko wyobrazić
zobaczę jeszcze jak to w praktyce będzie wyglądało, bo na razie jakoś trudno mi sobie to wszystko wyobrazić
A
Agutek
Gość
dziewczyny jak myślicie, czy jest jakaś zasadnicza różnica w pomiarze temperatury dziecka w uchu a na czole?
do tej pory rozważałam zakup termometra do ucha, ale zaczęłam się zastanawiać nad takim do czoła, jednak nie wiem czy taki jest dobry...
co sądzicie?
do tej pory rozważałam zakup termometra do ucha, ale zaczęłam się zastanawiać nad takim do czoła, jednak nie wiem czy taki jest dobry...
co sądzicie?
M
Melanie
Gość
a ten do czoła to ile czasu trwa pomiar ??
anija kupiłas już wózek?
mas podwójny ?
ja narazie zrezygnowałam, bo będę miała współlokatorkę, które lubi dzieci i będziemy spacerowały na 2 wózki ;-)
juz teraz jak spacerujemy to mi wyrywa wózek z Pariską
- mam parasolkę maclarena taką od pierwszych dni życia - jestem super zadowolona
- i mutsy z fotelikiem i spacerówką
anija kupiłas już wózek?
mas podwójny ?
ja narazie zrezygnowałam, bo będę miała współlokatorkę, które lubi dzieci i będziemy spacerowały na 2 wózki ;-)
- mam parasolkę maclarena taką od pierwszych dni życia - jestem super zadowolona
A
Agutek
Gość
a ten do czoła to ile czasu trwa pomiar ??
sekundę
ale właśnie szukaliśmy w necie informacji i na stronie producenta znaleźliśmy adnotację, że wszystkie termometry do ucha i czoła nie są niestety dokładne i prawdziwa temperatura maluszka może zasadniczo się różnić od tej wskazywanej przez tego typu termometr i praktycznie każdy pomiar powinno się powatarzać, a najlepiej porównywać z innym termometrem do pomiaru pod pachą czy w pupie...
na innym forum wypowiadały się mamy i mówiły, że są niezadowolone z tego typu termometrów, bo wskazania temperatur były błędne
to bez sensu wydawać taką kasę a potem i tak mierzyć normalnym termometrem
już sama nie wiem jaki kupić
anija kupiłas już wózek?
mas podwójny ?
Mel rzuć zdjęcia wózia :-)
Lajla83
Fanka BB :)
ja kupiłam termometr elektroniczny ale taki do buzi, pod pachę lub do pupy kosztował 29zł mam w domu taki do czoła ale on źle pokazuje ciągle zaniża jakos najbardziej jestem przekonana to tych zwykłych tradycyjnych tylko gorzej jak się go roztrzaska trzeba bardzo uważać na rtęć ostatni pani z apteki powiedziałą mi że niedługo te zwykłe będą wycofywane z produkcji
M
Melanie
Gość
Agutku jeden i drugi wóz jest na zdjęciu z Pariską w galerii
nosidełko, fotelik samochodowy i gondolkę w 1 - też pokazywałam kiedyś ;-)
taką zieloną
nosidełko, fotelik samochodowy i gondolkę w 1 - też pokazywałam kiedyś ;-)
taką zieloną
A
Agutek
Gość
Mel tak, tak o Mutsy to wiem - widziałam, chodziło mi właśnie o tę parasolkę Maclarena zaraz zajrzę do galerii :-)
roksi rozmawiałam z mężem i chyba też zdecydujemy się na taki zwykły elektroniczny pod pachę, do pupy czy buzi, firmy rekomendowanej przez lekarzy i posiadający akceptację urzędu miar
roksi rozmawiałam z mężem i chyba też zdecydujemy się na taki zwykły elektroniczny pod pachę, do pupy czy buzi, firmy rekomendowanej przez lekarzy i posiadający akceptację urzędu miar
M
Melanie
Gość
Agutek cos mi się pokręciło, że wkleiłam fotki z wózkiem a tego nie zrobiłam
teraz już je naprawde wkleiłam
dodam tylko tyle, że kupilismy używany wózek i teraz podjęliśmy decyzję, że kupimy taki model, tylko nowy
a używany puścimy dalej.
Spodobał się nam i chcemy mieć najnowszy model ;-)
to będzie chyba taki:
teraz już je naprawde wkleiłam
dodam tylko tyle, że kupilismy używany wózek i teraz podjęliśmy decyzję, że kupimy taki model, tylko nowy
a używany puścimy dalej.
Spodobał się nam i chcemy mieć najnowszy model ;-)
to będzie chyba taki:
reklama
A
Agutek
Gość
wygląda fajnie
dobrze się go prowadzi?? ile waży?
ja tak na jesień będę musiała kupić jakąś lekką parasolkę dla teściowej, bo mała będzie u niej, a kobita nie poradzi sobie z ciężkim mutsiakiem...
także całkiem niedługo będę musiała też zrobic rozeznanie na rynku "parasolkowym" ;-)
dobrze się go prowadzi?? ile waży?
ja tak na jesień będę musiała kupić jakąś lekką parasolkę dla teściowej, bo mała będzie u niej, a kobita nie poradzi sobie z ciężkim mutsiakiem...
także całkiem niedługo będę musiała też zrobic rozeznanie na rynku "parasolkowym" ;-)