reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Mel, fajne autko?to dla pariski czy juz dla syncia?a jak te kolka sie sprawdzaja, bo ja mysle o takiej lekkiej spacerowce jak na jesien pojedziemy w gorki!

reklama
wygląda fajnie :tak:
dobrze się go prowadzi?? ile waży?

ja tak na jesień będę musiała kupić jakąś lekką parasolkę dla teściowej, bo mała będzie u niej, a kobita nie poradzi sobie z ciężkim mutsiakiem...
także całkiem niedługo będę musiała też zrobic rozeznanie na rynku "parasolkowym" ;-)

właśnie ...
ja zawsze byłam przeciwna parasolkom, jakoś wydawały mi się wieśniackie takie małe kółka :szok::-D

ale poradziłam się koleżanki obeznanej w temacie parasolek i poleciła mi ten wóz

jestem naprawde zadowolona
waży TYLKO 6 i pół kg - dla porównania mutsy na lotnisko mi ważyli i wyszło 17 kg :baffled:

składa się i rozkłada bardzo łatwo
ma obszerną, dobrze chroniącą budkę
sprytną folię na deszcz
pojemny kosz na zakupy ,
oparcie na nóżki,
regulowane rączki do prowadzenie - a to nie częsta sprawa w parasolkach
kółka wcale nie są takie małe,
oparcie rozkłada się na płasko,
i przy siedzisku koło nóżek jest taki motyw... wysuwa się kawałek siedziska i jak dziecko śpi, to nóżki nie muszę zwisać w dół,
i koleżanka pisała, że tkanina jest rewelacyjna, bo latem dziecko jej się nie pociło jak dzik ;-)

my używamy do z 2 tygodnie ale już jestem zadowolona

Sluchajcie, nosze sie z zamiarem kupienia chusty BEBELULU (tak to jest jak nie mozna spac i chodzi sie po internecie!) www.bebelulu.pl mialyscie cos takiego kiedys?lub slyszalyscie-raczej?

juz sie nauczylam wklejac fotki :) chyba jednak sie nie bede przefarbowywac na ciemniejszy kolor :)
wiec uwaga
OTO WYRKO MOJEGO MALUSZKA:
482hes0.jpg

Slabo widac bo za bardzo zmniejszylam zdjecie,wkrotce bedzie lepiej,pozdrawiam was mamuski w ta lutowa sloneczna(przynajmniej u nas )sobotke:)

Mel no nie. Pamietasz jak mowilam ze wyglada na to ze rozmawiamy ze soba przed zakupami a wcale tak nie jest?
My sie zdecydowalismy na McLarena w kolorze ice blue:-D:-D

To jest niesamowite ;-)

Sluchajcie, nosze sie z zamiarem kupienia chusty BEBELULU (tak to jest jak nie mozna spac i chodzi sie po internecie!) www.bebelulu.pl mialyscie cos takiego kiedys?lub slyszalyscie-raczej?

mam bebe lulu, ten model ktory mozna wpinac pasy bezpieczenstwa od fotelika i zrobic z niego hamaczek, nie pamietam juz jak sie ten model nzaywal
u nas sie sprawdzila chusta bardzo
Jas mial straszliwe kolki, tylko noszenie go uspakajalo, chusta zdala egazmin:tak:

a ten do czoła to ile czasu trwa pomiar ??

anija kupiłas już wózek?
mas podwójny ?
ja narazie zrezygnowałam, bo będę miała współlokatorkę, które lubi dzieci i będziemy spacerowały na 2 wózki ;-)

juz teraz jak spacerujemy to mi wyrywa wózek z Pariską

- mam parasolkę maclarena taką od pierwszych dni życia - jestem super zadowolona
- i mutsy z fotelikiem i spacerówką

no wlasnie ja tez zrezygnowalam na razie
mamy upatrzony sklep w ktorym sa te mutsakowe podwojne nadstawki na wozek, za 600 pln
jak uznamy ze niezbedne to sie dokupi
na razie parasolka i mutsak :-D

z ciekawostek, wiesz ze z polsce mclareny sa dopuszczone od pol roku?
niezle nie.

reklama
mam bebe lulu, ten model ktory mozna wpinac pasy bezpieczenstwa od fotelika i zrobic z niego hamaczek, nie pamietam juz jak sie ten model nzaywal
u nas sie sprawdzila chusta bardzo
Jas mial straszliwe kolki, tylko noszenie go uspakajalo, chusta zdala egazmin:tak:
mnie sie tak wydaje że tego typu rzeczy jak chusty i inne gadżety to najlepiej kupić jak już dzidziuś będzie na świecie...no bo tak naprawde nie wiadomo co te nasze maluszki będą lubiły....mam racje?:confused:

Do góry