reklama
A
Agutek
Gość
znalazlam w komplecie ze wszytskim tutaj ~SUN FLOWER ORANGE~ pościel 6 el. firmy FERETTI (160844592) - Aukcje internetowe Allegro
i tak sie wlasnie zastanawiam
ja kupowałam na allegro, własnie u tego sprzedawcy
żeby było opłacalnie kupiłam od razu dwa komplety (bo na zmianę przecież trzeba jakąś mieć), bo wtedy nawet z kosztami przesyłki wychodzi niższa cena niż jak bym u siebie w sklepie kupowała
A
Agutek
Gość
Dziś kupię jeszcze termometr na allegro i w zasadzie mam wszystko bo wózek i łóżeczko planuję odebrać w sobotę ( ginka mnie nastraszyła, że mogę wcześniej urodzić )
debiutantko a na jaki termometr w końcu się zdecydowałaś?
ja ostatnio słyszałam bardzo dobre opinie o firmie Microlife - to ponoć firma produkująca typowo lekarskie termometry, no ale z tego co szukam na allegro mają takie typowe pod pachę, a nie np. do uszka i sama nie wiem
debiutantka
Marcówka 2007
debiutantko a na jaki termometr w końcu się zdecydowałaś?
ja ostatnio słyszałam bardzo dobre opinie o firmie Microlife - to ponoć firma produkująca typowo lekarskie termometry, no ale z tego co szukam na allegro mają takie typowe pod pachę, a nie np. do uszka i sama nie wiem
Agutek ja już ten zamówiłam i zaraz robie przelew:
SUPER PROMOCJA !!! TERMOMETR ACTIWAVE DLA DZIECI ! (160293574) - Aukcje internetowe Allegro
Mam nadzieję, że będzie oki. Mąż, który się trochę na pomiarach zna, zaakceptował więc jakby co to na niego zwalę, że źle radzi
Aha, w sklepie dla dzieci widziałam identyczny za 135zł!!!
ja kupowałam na allegro, własnie u tego sprzedawcy
żeby było opłacalnie kupiłam od razu dwa komplety (bo na zmianę przecież trzeba jakąś mieć), bo wtedy nawet z kosztami przesyłki wychodzi niższa cena niż jak bym u siebie w sklepie kupowała
a pamietasz jakie sa koszty przesylki, bo w tresci aukcji nie podaje
A
Agutek
Gość
a pamietasz jakie sa koszty przesylki, bo w tresci aukcji nie podaje
chyba 12zł za przesyłkę kurierem płaciłam
pościel doszła ekspresowo do mnie, ładnie zapakowana :-)
A
Agutek
Gość
jak obiecałam wklejam fotke bryki
roksi fajny wózio ;-)
mam taki sam
reklama