reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Mąż mi pozwolił, to kupiłam :) rozmiar 68 :)

Załączniki

• 15122012462.jpg
    15122012462.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 89
reklama
a my kupiliśmy wczoraj takie łózeczko, tylko z białymi szufladami
35a6lio.jpg

STUVA Łóżko dziecięce - IKEA plus szuflady
i mateeracyk
VYSSA SOMNAT Materac do łóżka dla dziecka - IKEA

Odwinęlismy materacyk z folii, żeby się wietrzył i wiecie co? Ten materacyk pachnie tak obłędnie leciutko mleczkiem w proszku :-) jest mega przyjemny, duzo bardziej miły niz te gryczane ktore ogladałam w sklepie, myślę że Felusiowi będzie się dobrze na nim spało :-)

Gnidka- jak mąż pozwolił, to ok :-) słodkie!

widziałam w ulotce srsco że mają wuprzedaż ubrań i butów do 50 procent, może i dziecięce? ale nie byłam bo kasy brak, jeszcze za listopad zus mi nie przelał wynagrodzenia bo w pracy źle papiery wypełnili:angry:

reklama
dobrze wiedzieć z tymi chusteczkami, a nie wiesz do kiedy ta promocja? i tak się zastanawiam ile kosztuje taki 4-ro pak w rossmanie? ktoś wie? bo ja lece już u tośki na suchych chusteczkach a sporadycznie na babydream jednak dla maluszka chceiłabym pampers, tymbardziej że do szpitala do pupci trzeba zabrać.

dziewczyny dałam nowe ciuszki na sprzedaż, może któraś się skusi :) https://www.babyboom.pl/forum/sprze...jne-ceny-i-gratisy-polecam-62519/#post9321395

Ostatnia edycja:
Do góry