reklama
Zanetka_22
Fanka BB :)
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
To jest link do tego sprzedającego. Jedne rzeczy ma droższe, inne tańsze, ale suma sumarum i tak sie najbardziej opłaca u niego, bo ma tego sporo (praktycznie wszystko) no i jak paczka nie jest gabarytowa (czyli nie ma wanienki, ani materaca do łózeczka) to przesyłka kosztuje 13 zł. Niezależnie od zakupionych rzeczy.
Dodatkowo dodam, że wczoraj zamawiałam cos koło 23, a dzisiaj o 12 dostałam maila, że paczka już wysłana i nr przesyłki żebym mogła śledzić gdzie jest. Jutro będzie u mnie :-)
Eve też wczoraj wieczorem zamawiałam u tego sprzedawcy kilka rzeczy dla dzieciaczka i dziś już mam wiadomość na e-mailu, że paczka została wysłana:-)
Cortina
husteczki pamper w 6 paku te zielono niebieskie czesto w MAKRO sa za 25 zl dla mnie lepszych chusteczek nie ma jeszcze Huggis biale z odciskami dloni lubilam :-)
w tesco woreczki na pieluchy brudne po 4.50 zl sa, ich tescowe ponoc lepsze niz paclanki, kupilam bede testowac :-)
w tesco woreczki na pieluchy brudne po 4.50 zl sa, ich tescowe ponoc lepsze niz paclanki, kupilam bede testowac :-)
kasiadz
ja na pieluchy nigdy nie używałam woreczków, tylko zabijam, wrzucam do małego woreczka śniadaniowego i wszystkie zbieram w jednorazówce
kasiadz
zależy jak bardzo rco mamą jesteś;-)
możesz wyżucać do kosza bo nawet chyba nie ma specjalnych koszy na to, jednak jak wyrzucisz normalnie do kosza to będzie poprostu śmierdziało jeśli dziecko będzie na piersi to tragedii nie będzie, ale jeśli będzie piło też mm i później stałe pokarmy to smrodek jest konkretny.
ja nawet przez chwilę zastanawiałam się nad zakupem specjalnego kosza na pieluszki, ale ostatecznie doszłam do wniosku że to chyba jednak fanaberia jak się nie ma zbyt wiele gotówki :-)
możesz wyżucać do kosza bo nawet chyba nie ma specjalnych koszy na to, jednak jak wyrzucisz normalnie do kosza to będzie poprostu śmierdziało jeśli dziecko będzie na piersi to tragedii nie będzie, ale jeśli będzie piło też mm i później stałe pokarmy to smrodek jest konkretny.
ja nawet przez chwilę zastanawiałam się nad zakupem specjalnego kosza na pieluszki, ale ostatecznie doszłam do wniosku że to chyba jednak fanaberia jak się nie ma zbyt wiele gotówki :-)
Ania1973G
Wyprzedaż jest jak której mało ciuszków dla brzucholinki http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Wyprzedaż/Niemowlęta/Odzież dla noworodka lub starszych dzieci
coralic
Dziewczyny może jeszcze ktoś z Was poszukuje fotelika dla swojej pociechy??!! Mam do sprzedania w idealnym stanie! Dorzuce adaptery do x-landera - Maxi Cosi Cabrio Fix + Spiwor STAN BARDZO DOBRY (2855680238) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama