reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

W rossmannie nivea w 4-packu kosztuje 27zł(kupiłam i zeźliłam się jak te zobaczyłam) a pampersa są za 25zł. Przynajmniej tak było w piątek.
Do kiedy promocja to nie wiem bo tego chyba nawet w gazetce nie ma.

reklama
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

To jest link do tego sprzedającego. Jedne rzeczy ma droższe, inne tańsze, ale suma sumarum i tak sie najbardziej opłaca u niego, bo ma tego sporo (praktycznie wszystko) no i jak paczka nie jest gabarytowa (czyli nie ma wanienki, ani materaca do łózeczka) to przesyłka kosztuje 13 zł. Niezależnie od zakupionych rzeczy.
Dodatkowo dodam, że wczoraj zamawiałam cos koło 23, a dzisiaj o 12 dostałam maila, że paczka już wysłana i nr przesyłki żebym mogła śledzić gdzie jest. Jutro będzie u mnie :-)

Eve też wczoraj wieczorem zamawiałam u tego sprzedawcy kilka rzeczy dla dzieciaczka i dziś już mam wiadomość na e-mailu, że paczka została wysłana:-)

husteczki pamper w 6 paku te zielono niebieskie czesto w MAKRO sa za 25 zl dla mnie lepszych chusteczek nie ma jeszcze Huggis biale z odciskami dloni lubilam :-)
w tesco woreczki na pieluchy brudne po 4.50 zl sa, ich tescowe ponoc lepsze niz paclanki, kupilam bede testowac :-)

dziewczyny obleciał mnie strach..przed niewiedzą:-)a czy zużytych pieluszek nie wrzuca się do kosza na śmieci? bo ja myślałam, że tak jest:rofl2:

zależy jak bardzo rco mamą jesteś;-)
możesz wyżucać do kosza bo nawet chyba nie ma specjalnych koszy na to, jednak jak wyrzucisz normalnie do kosza to będzie poprostu śmierdziało:) jeśli dziecko będzie na piersi to tragedii nie będzie, ale jeśli będzie piło też mm i później stałe pokarmy to smrodek jest konkretny:rofl2:.
ja nawet przez chwilę zastanawiałam się nad zakupem specjalnego kosza na pieluszki, ale ostatecznie doszłam do wniosku że to chyba jednak fanaberia jak się nie ma zbyt wiele gotówki :-)

reklama
Woreczki fajna sprawa bo jak jest sie w szpitalu to nikt kosza nie wynosi 2 razy dziennie, a taki worek trzyma zapach i nie czuc siuskami czy kupkami :-) no i jak sie jest gdzies po za domem to tez przydatne :-)

Do góry