reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

ja tez mam w planach kupić takie woreczki..używałam takich jak byłam nianią i naprawdę super sprawa. Były to paclanki ale chciałabym przetestować te tescowe jak mówicie, że takie dobre są...

reklama
hmmmmm ja nigdy nie odczuwałam potrzeby posiadanie woreczków, a w szpitalu to smółka sama była więc pieluszki nie śmierdziały, a kosz na sali był 1+2 w łazience i były opróżniane raz dziennie i problemu nie było

kasiadz zależy właśnie co kto woli, ja planuje kupić i przetestować a czy będę je w późniejszym czasie regularnie używać to wyjdzie w praniu :)

paklanki-worki-na-zuzyte_23533.jpg

a tych tescowych nie widziałam

Załączniki

• paclanki.jpg
    paclanki.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 24
te woreczki nie są duże (niestety) tak na jedną pieluszkę większego rozmiaru lub ewentualnie dwie małe pieluszki, ja używałam je tylko do jednej pieluszki więc nie wiem czy sprawdzają się przy większej ilości. A kosztują mniej więcej 5.60 PLN za paczkę a w paczce jest 50 szt. nie wiem czy to tanio czy nie...mi sie wydaje, że będą one się sprawdzać albo na spacerze (gdzie nie ma kosza w pobliżu) u lekarza lub gdzieś w podróży bo "chowają" brzydki zapach.

reklama
kasiadz też właśnie się zastanawiam bo to jednak mało opłacalne jest...ja w każdym razie przetestuje ale raczej te o których mówi Cortina te tescowe... zobaczymy jak to w trakcie użytkowania wyjdzie i czy pozostane przy nich czy zwykłe foliówki będę używać :)

Do góry