reklama
poli0105
Fanka BB :)
Mąż mi pozwolił, to kupiłam rozmiar 68
boskieee, gdzieś to cudo dostała??
martuszka5
a my kupiliśmy wczoraj takie łózeczko, tylko z białymi szufladami
STUVA Łóżko dziecięce - IKEA plus szuflady
i mateeracyk
VYSSA SOMNAT Materac do łóżka dla dziecka - IKEA
Odwinęlismy materacyk z folii, żeby się wietrzył i wiecie co? Ten materacyk pachnie tak obłędnie leciutko mleczkiem w proszku :-) jest mega przyjemny, duzo bardziej miły niz te gryczane ktore ogladałam w sklepie, myślę że Felusiowi będzie się dobrze na nim spało :-)
Gnidka- jak mąż pozwolił, to ok :-) słodkie!
STUVA Łóżko dziecięce - IKEA plus szuflady
i mateeracyk
VYSSA SOMNAT Materac do łóżka dla dziecka - IKEA
Odwinęlismy materacyk z folii, żeby się wietrzył i wiecie co? Ten materacyk pachnie tak obłędnie leciutko mleczkiem w proszku :-) jest mega przyjemny, duzo bardziej miły niz te gryczane ktore ogladałam w sklepie, myślę że Felusiowi będzie się dobrze na nim spało :-)
Gnidka- jak mąż pozwolił, to ok :-) słodkie!
w TKMax'ie tam są pojedyncze sztuki z końcówek kolekcji i udało mi się wyczaić to cudo ja to bym więcej kupiła, ale mąż ciągle tylko pyta, czy nie za dużo mały ma już tych ubrań?boskieee, gdzieś to cudo dostała??
Ania1973G
Szkoda,że ja nie ma TKMax'a w pobliżu a w necie sklepu ich nie ma...
Zakupy superowe robicie...
Ja ostatnio nic nie kupowałam żyję świętami ale po świętach nadrobię...
Zakupy superowe robicie...
Ja ostatnio nic nie kupowałam żyję świętami ale po świętach nadrobię...
kasiadz
widziałam w ulotce srsco że mają wuprzedaż ubrań i butów do 50 procent, może i dziecięce? ale nie byłam bo kasy brak, jeszcze za listopad zus mi nie przelał wynagrodzenia bo w pracy źle papiery wypełnili
reklama
kasiadz
dobrze wiedzieć z tymi chusteczkami, a nie wiesz do kiedy ta promocja? i tak się zastanawiam ile kosztuje taki 4-ro pak w rossmanie? ktoś wie? bo ja lece już u tośki na suchych chusteczkach a sporadycznie na babydream jednak dla maluszka chceiłabym pampers, tymbardziej że do szpitala do pupci trzeba zabrać.
dziewczyny dałam nowe ciuszki na sprzedaż, może któraś się skusi https://www.babyboom.pl/forum/sprze...jne-ceny-i-gratisy-polecam-62519/#post9321395
dziewczyny dałam nowe ciuszki na sprzedaż, może któraś się skusi https://www.babyboom.pl/forum/sprze...jne-ceny-i-gratisy-polecam-62519/#post9321395
Ostatnia edycja: