reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Mąż mi pozwolił, to kupiłam :) rozmiar 68 :)

Załączniki

• 15122012462.jpg
    15122012462.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 94
reklama
a my kupiliśmy wczoraj takie łózeczko, tylko z białymi szufladami
35a6lio.jpg

STUVA Łóżko dziecięce - IKEA plus szuflady
i mateeracyk
VYSSA SOMNAT Materac do łóżka dla dziecka - IKEA

Odwinęlismy materacyk z folii, żeby się wietrzył i wiecie co? Ten materacyk pachnie tak obłędnie leciutko mleczkiem w proszku :-) jest mega przyjemny, duzo bardziej miły niz te gryczane ktore ogladałam w sklepie, myślę że Felusiowi będzie się dobrze na nim spało :-)

Gnidka- jak mąż pozwolił, to ok :-) słodkie!

widziałam w ulotce srsco że mają wuprzedaż ubrań i butów do 50 procent, może i dziecięce? ale nie byłam bo kasy brak, jeszcze za listopad zus mi nie przelał wynagrodzenia bo w pracy źle papiery wypełnili:angry:

reklama
dobrze wiedzieć z tymi chusteczkami, a nie wiesz do kiedy ta promocja? i tak się zastanawiam ile kosztuje taki 4-ro pak w rossmanie? ktoś wie? bo ja lece już u tośki na suchych chusteczkach a sporadycznie na babydream jednak dla maluszka chceiłabym pampers, tymbardziej że do szpitala do pupci trzeba zabrać.

dziewczyny dałam nowe ciuszki na sprzedaż, może któraś się skusi :) https://www.babyboom.pl/forum/sprze...jne-ceny-i-gratisy-polecam-62519/#post9321395

Ostatnia edycja:
Do góry