reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
Wiem że lepiej nie kupywać materaca z samej pianki przez roztocza, tak mi kiedyś powiedziała kobitka ze szkoły rodzenia która akurat była w ikei. Ja kupie pianka-gryka albo pianka-kokos. Ogólnie to się nie znam na materacach więc też poproszę o rady

Ja nie chcę kupować z samej pianki bo mi się to jakoś mało wygodne wydaje, pianka to się chyba uleży szybko. Też zastanawiam się nad pianka-gryka chociaż dzisiaj na allegro widziałam gdzieś gryka-pianka-kokos. Jakby któraś z doświadczonych mam mogła się wypowiedzieć ??:)

Ja przy pierwszym mialam materac pianka kokos i teraz kupie taki sam :)
te z gryka dla mnie srednio fajne, ja bym na takim spac nie chciala ;)
jak dziecko przesika pianka-kokos to wyschnie raz dwa nie wiem jak po zmoczeniu gryka sie zachowuje ;)

Kupiłam sobie spodnie ciążowe na allegro, ale niestety nie trafiłam z rozmiarem. Na teraz są dobre, ale jak przytyję w tyłku to sobie ich nie ponoszę ech:wściekła/y: A niby jak się zmierzyłam to miałam jeszcze zapas, mogłam wziąć większe. Człowiek się uczy na błędach.

Marta moja znajoma całą ciąże czytała maluszkowi w brzuszku:-)

To ja kupiłam odwrotnie :)
Chciałam takie na teraz żeby nie męczyć brzucha a tu z rozmiarem przesadziłam i są dużo za duże... Musiałabym mocno w udach i tyłku przytyć żeby pasowały :)

Ja przy pierwszym mialam materac pianka kokos i teraz kupie taki sam :)
te z gryka dla mnie srednio fajne, ja bym na takim spac nie chciala ;)
jak dziecko przesika pianka-kokos to wyschnie raz dwa nie wiem jak po zmoczeniu gryka sie zachowuje ;)

Podobno te z gryką pleśnieją. Ja i tak będę miała jakiś podkład pod prześcieradłem, w sumie to nigdy nie wiadomo na jaki materiał się trafi i co się z nim zrobi po przemoczeniu.

a te portki sklad maja ok ? nie rozciagaja sie nie kulkuja ???
dajcie linka tez musze kupic cos na tylek po domu :)

Deizzi bo te rozmiarówki ciążowe jakieś pokopane są. Ja zawsze kupowałam 42 a dżinsy ciążowe mam M co odpowiada 38/40, takie cienkie jasne które ostatnio kupiłam mam 38. Bądź tu człowieku mądry i kupuj na allegro :eek:

reklama
Do góry