reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

aniołeczek u nas to chodzilo mi że konkretnie w mojej miejscowości. ubranka sa piękne ale żadko spotyka się fajne zapięcia. a na początek dla takich niedoświadczonych mam jak ja to chyba idealne zapięcia.

ostatnio się śmiałam do mamy, ze jak nie będę potrafiła ubrac dziecięcia to go w kocyki bedę zawijac:-D

wiecie co czsem mam takie myśli jak to będzie w tym szpitalu...ja nic nie umiem. bedą na mnie patrzyc jak na kosmitkę. z takim politowaniem...:baffled:

reklama
domik nie będą. wszystko ci pokażą, jak nie będziesz umiała. Ja też sie obawiam najbardziej szpitala bo w domu to wiem co gdzie mam i mi ktos zawsze pomoże a w szpitalu jak cos położę gdzies a później nie będęe widziała... ech:(

u mnie w szpitalu ja przy dziecku nie musiałam nic robić poza przytulaniem i cycowaniem:) ubierały pielęgniarki, jak się chciało to też przewijały, a kąpać to teraz nie kąpią w szpitalu. Więc głowa do góry

Wiem, że jeszcze za wcześnie na kołysanki dla maluszka ale ostatnio zakochałam się w "Kołysankach - utulankach " Grzegorza Turnaua i Magdy Umer. Pewnie większość z Was je zna ale i tak gorąco polecam :) Są świetne i to nie tylko dla dzieciaczków, samej osobiście super mi się przy nich zasypia :) podobno w każdym z nas jest coś z dziecka :):)

A żeby nie pozostać gołosłownym coś na dobry sen :)

WRZUTA - Grzegorz Turnau - Ach śpijcie, moje dzieci

kwasia mi ostatnio koleżanka pozyczyła od siebie z biblioteki jakieś mądre książki i w nich wyczytałam że od 5 miesiąca można dziecku czytać, śpiewać i puszczać muzykę i że to dobrze na nie wpływa. Więc kołysanki jak znalazł :)

Kupiłam sobie spodnie ciążowe na allegro, ale niestety nie trafiłam z rozmiarem. Na teraz są dobre, ale jak przytyję w tyłku to sobie ich nie ponoszę ech:wściekła/y: A niby jak się zmierzyłam to miałam jeszcze zapas, mogłam wziąć większe. Człowiek się uczy na błędach.

Marta moja znajoma całą ciąże czytała maluszkowi w brzuszku:-)

mamusiaM oby, oby:-) Ja zawsze miałam problem z kupnem spodni bo mam duże uda i mam nadzieję, że się jeszcze bardziej nie powiększą. Te co kupiłam to dżinsy ze streczem, bardziej myślałam, żeby mieć je na wyjście, bo po domu nie chce się męczyć w dżinsach dresy, abo leginsy wystarczą.

reklama
Do góry