reklama
eve19
Mama Wiki i Simona
Co do koszulek mam jeszcze zamiar pochodzić w swoich i nowych nie kupować spodnie ciążowe u mnie odpadają jak kupiłam w ciąży z córką to były za duże więc kupie dresy najwygodniej bo z jeansów już rezygnuje powoli bo tyłek mi urusł no i brzuch też
Co do materaca polecam kokos gryka idealne są ,pijankowe się deformują i po miesiącu do wyrzucenia zresztą nawet jak dziecko się spoci to okropnie śmierdzą ,a tamte ani nie uczulają ani nic tylko trzeba podkład kupić ,żeby dziecka nie drapało moja
U nas wyprawka prawie pełna zostały pieluszki tetrowe ,pampersy ,na wszelki wielki mleko modyfikowane ,butelki i smoczki reszte mamy już zakupioną
Co do materaca polecam kokos gryka idealne są ,pijankowe się deformują i po miesiącu do wyrzucenia zresztą nawet jak dziecko się spoci to okropnie śmierdzą ,a tamte ani nie uczulają ani nic tylko trzeba podkład kupić ,żeby dziecka nie drapało moja
U nas wyprawka prawie pełna zostały pieluszki tetrowe ,pampersy ,na wszelki wielki mleko modyfikowane ,butelki i smoczki reszte mamy już zakupioną
Ania1973G
Fanka BB :)
Eve19 ja dzis zakupiłam 2 pary jeansów i powiem ci mega wygodne, jedne sie reguluje pod brzuchem kumką i guzikiem gruie tak samo tylko,że na tym panelu na brzuchu, jenas elastyczny więc może mnie jeszcze w pupie przybyc czy w biodrach, nogawki wąskie, ale nie opinaja jak legginsy wyglądaja fajnie a czuje się w rewelacyjne
Bluzek z nadrukiem nie kupuję, to raczej dla młodszych.
Wolę jakies zwykle elastyczne bluzki, golfy, tuniki które i potem ponosze a szkoda wywalic mi 80 zł na bluzkę na kilkanaście tyg. jak za jedne jeansy dałam 85 zł a przynajmniej nic mnie nie cisnie nie uwiera
Bluzek z nadrukiem nie kupuję, to raczej dla młodszych.
Wolę jakies zwykle elastyczne bluzki, golfy, tuniki które i potem ponosze a szkoda wywalic mi 80 zł na bluzkę na kilkanaście tyg. jak za jedne jeansy dałam 85 zł a przynajmniej nic mnie nie cisnie nie uwiera
eve19
Mama Wiki i Simona
Ania u mnie troche inaczej jest bo ja jeansy szybko odstawie z powodu puchnących nóg poprosu nie moge w ciąży żadnych dres to dres kozaków też nie nosiłam a rodziłam w listopadzie adidasy najlepsze były na gąbce i nogi mnie nie bolały
co do koszulek ja to uważam ,że mam wszystko z bawełny i wszystko się rozciągnie do brzucha mała nie jestem gruba też nie nosze rozmiar 12bluz bo inne są za krutkie więc brzuch zmieszcze koszulki rozmiar 10więc też pewnie będę je nosić a reszta sama z czasem dojdzie chyba ,że będę nosić spodnie i ubrania mojego M jak nie znajde nic fajnego
co do koszulek ja to uważam ,że mam wszystko z bawełny i wszystko się rozciągnie do brzucha mała nie jestem gruba też nie nosze rozmiar 12bluz bo inne są za krutkie więc brzuch zmieszcze koszulki rozmiar 10więc też pewnie będę je nosić a reszta sama z czasem dojdzie chyba ,że będę nosić spodnie i ubrania mojego M jak nie znajde nic fajnego
Deizzi
a to ja jakaś inna jestem chyba bo szkoda mi kasy na takie bluzki
O tym samym pomyślałam... Ale moze kupie Młodemu z napisem: "Będę starszym bratem"
Co do koszulek mam jeszcze zamiar pochodzić w swoich i nowych nie kupować spodnie ciążowe u mnie odpadają jak kupiłam w ciąży z córką to były za duże więc kupie dresy najwygodniej bo z jeansów już rezygnuje powoli bo tyłek mi urusł no i brzuch też
Masz już zupełnie wszystko dla dziecka? Szybka jesteś... A płeć znasz że już wszystko kupione?
eve19
Mama Wiki i Simona
Deizzy niestety płuci nie znam ale wszystko mam uniwersalne kupywałam tak co dzieć coś i coś i tak się zebrało troche po Wiki troche od koleżanki i M jak coś zobaczył kupił .Uzbierała się szafa i schowek rzeczy dla boba
Ania1973G
Nogi puchną potem to racja polecam krem Perfecta Mama.
Też pewnie będe w adidasach smidgać do końca, bo lubię
Też pewnie będe w adidasach smidgać do końca, bo lubię
poli0105
Dziewczyny, czaję się ciągle na jeansy z allegro, ale nie wiem jak z rozmiarem?? Czy kupować np M jak taki noszę??
reklama
poli - sugeruj się dokładnymi wymiarami podanymi na aukcji. Jak nie ich podanych - zadaj pytanie sprzedającemu. Rozmiar rozmiarowi niestety równy nie jest ;-) Ja kupiłam na allego 5 par jeansów. Idealnie leżą 2 pary.Trzecia jest póki co ciut luźniejsza, ale też jest OK. Dwie pozostałe dużo za duże, więc wystawiam dalej na sprzedaż. Ale i tak myślę, że warto. Te co kupiłam kosztowały między 15 a 40 zł a nowe w sklepie są duuuużo droższe i uważam, że na te parę miesięcy nie opłaca się ich kupować.
Tak jak pisałam wcześniej. Ja w poprzedniej ciąży przybrałam tylko w brzuszku, więc myślę, że te spodnie ze spokjem do końca ciąży ponoszę. Puchły mi stopy pod koniec (lecz wtedy to było lato, zobaczymy jak będzie teraz).
A bluzeczkę to myślę, żeby taką z tych tańszych kupić (te 80-90 zł to też dla mnie za dużo). Deizzi - gdzie widziałaś te koszulki dla starszego brata? :-)
Tak jak pisałam wcześniej. Ja w poprzedniej ciąży przybrałam tylko w brzuszku, więc myślę, że te spodnie ze spokjem do końca ciąży ponoszę. Puchły mi stopy pod koniec (lecz wtedy to było lato, zobaczymy jak będzie teraz).
A bluzeczkę to myślę, żeby taką z tych tańszych kupić (te 80-90 zł to też dla mnie za dużo). Deizzi - gdzie widziałaś te koszulki dla starszego brata? :-)