reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
aniołeczek słodkie to body (chyba tak się to nazywa co??) też widzę tam żyrafy:-D ale ma super zapiecia bo przez głowkę nie trzeba ubierac. mało u nas takich właśnie rzeczy jest.

Dziewczyny - mała rada co do ubranek dla noworodków. Kupujcie ciuszki rozpinane z przodu (tak jak domikcw zauażyła). Widziałam kilka fanych pajacyków zapinanych z tyłu i na pupie, ale to nie wygodne do uberania i myślę, też że średnio wygodne dla Malca, który początkowo leży cały czas na pleckach własnie.

Ja kupiłam ostatnio (nie wiem, czy już wspominałam to na forum) kombinezon ala miś :-) Oprzeć się nie mogłam a i mężusiowi i synkoi się bardzo spodobał :tak: Innych ciuszków nie kupuję, bo muszę odgruzować stare ubranka po starszym synku i zobaczyć ile czego mam. Kombinezonu nie miałam (bo mój starszak jest letnim dzieckiem).

A póki co dzis dotarły do mnie kolejne spodnie ciążowe. Używki zakupione na allegro, ale wyglądają jak nówki. To był trafny wybór za 19 zł :-)

... tym bardziej ze jak juz kiedys pisałam ze nie mam tak fajnie jak część z was że mam jakies ciuszki po innym dziecku- swoim czy od kogoś. Musimy kupić wszystko sami...

powiem ci dla pocieszenia: dla Juranda musieliśmy kupić wszystko, a dla tego malucha niestety też muszę kupić wszystko, bo miało już dziecka nie być i w maju oddałam wszystko do domu dziecka. Mam całe szczęście chociaż wózek.

reklama
mamusia M takie rozpinane są zapewne bardzie praktyczne szczególnie z początku

domik czy ja wiem czy mało... ja nie mam problemu ze znalezieniem ubranek rozpinanych na całej długości. wszystkie chyba mam tak rozpinane:)

Do góry