reklama
sylwia_m18
Fanka BB :)
W internecie można wyczytać dużo dziwnych teorii ;-)dziewczyny ja mam materac gryka-pianka-kokos i polecam. i nie wiem skąd poglądy, że gryka pleśnieje? mieszkam w irl, gdzie wilgoć większa niż w Pl, a z materacem nic się nie dzieje
poli0105
Dziewuchy, looknijcie jak super koszulki Chcę sobie jedną kupić za jakiś czas, a teraz zamówię mężusiowi na urodzinki Podoba mi sie taka z tekstem "Moja nowa fura" z wózkiem albo "Dad to be loading"
KOSZULKA Z NADRUKIEM CIĄŻOWA CIĄŻA BĘDĘ MAMA TATA (2519092122) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
M KOSZULKA CIĄŻOWA mama koszula CIĄŻOWE ciąża (2483102826) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KOSZULKA Z NADRUKIEM CIĄŻOWA CIĄŻA BĘDĘ MAMA TATA (2519092122) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
M KOSZULKA CIĄŻOWA mama koszula CIĄŻOWE ciąża (2483102826) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
poli0105
a to ja jakaś inna jestem chyba bo szkoda mi kasy na takie bluzki
Dla mnie większość jestkiczowata - ale niektóre teksty sa fajne, a i mąż się ucieszy zresztą 25 zł to nie majątek
sylwia_m18
Mi się podobają takie bluzki i napewno sobie taką kupie ale jeszcze nie teraz
reklama