reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
Młoda mamusiu super że masz już tyle ubranek :-) dla swojej dzidzi.
Mi wczoraj teściowa kupiła taki ładny zestawik dla maleństwa po kąpieli (ręczniczek tam jest, taki szlafroczek z kapturkiem z takimi uszkami, takie buciki kaczuszki) acha i jeszcze takie słodkie buciki :-) i 3 body w rozmiarze 56.
A kuzynka ostatnio podarowała mi pare ubranek (głównie body) po swojej dzidzi, która ma aktualnie 2 miesiące i już zdąrzyła wyrosnąć, więc troche sie tego zbiera :tak:

ehh! ja już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła wykorzystać te wszystkie maleńkie śliczności...:laugh2:

Po długim namyśle wystartowałam z ubrankami w numerze 62.
Skupiłam się na funkcjonalności - łatwe w obsłudze dla początkującej mamy i wygodne dla maleństwa. Wszystko (z małymi wyjątkami) jest rozpinane od góry do dołu... żadnych ubranek do przeciskania główki!

Czas pokaże, czy rzeczywiście wszystko jest takie funkcjonalne , jak sie to wydaje...

mloda mamusiu wszystkie ubranka mam w rozmiarze 56.
ale chce rowniez miec jak maly sie urodzi rozm 62.
jakby synek przerosl rodzicow ;-).ja mam 1,65 a maz 1,75.- wiec so wysokich nie nalezymy.ale czytalam,ze rodza sie teraz coraz wieksze dzieci :szok:!!!

Jakie to wszystko słodkie...ja właśnie wstawiłam pranko bo dostałam od siostry znów torb maleńki rzeczy, tak sie z nich cieszę że wydaje mi się że za kilka dni już nastąpi poród i muszę wszystko mieć przygotowane hihihi ale głuptas ze mnie co?

reklama
Do góry