reklama
sami
Fanka BB :)
Młoda mamusiu super że masz już tyle ubranek :-) dla swojej dzidzi.
Mi wczoraj teściowa kupiła taki ładny zestawik dla maleństwa po kąpieli (ręczniczek tam jest, taki szlafroczek z kapturkiem z takimi uszkami, takie buciki kaczuszki) acha i jeszcze takie słodkie buciki :-) i 3 body w rozmiarze 56.
A kuzynka ostatnio podarowała mi pare ubranek (głównie body) po swojej dzidzi, która ma aktualnie 2 miesiące i już zdąrzyła wyrosnąć, więc troche sie tego zbiera
Mi wczoraj teściowa kupiła taki ładny zestawik dla maleństwa po kąpieli (ręczniczek tam jest, taki szlafroczek z kapturkiem z takimi uszkami, takie buciki kaczuszki) acha i jeszcze takie słodkie buciki :-) i 3 body w rozmiarze 56.
A kuzynka ostatnio podarowała mi pare ubranek (głównie body) po swojej dzidzi, która ma aktualnie 2 miesiące i już zdąrzyła wyrosnąć, więc troche sie tego zbiera
ehh! ja już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła wykorzystać te wszystkie maleńkie śliczności...
Po długim namyśle wystartowałam z ubrankami w numerze 62.
Skupiłam się na funkcjonalności - łatwe w obsłudze dla początkującej mamy i wygodne dla maleństwa. Wszystko (z małymi wyjątkami) jest rozpinane od góry do dołu... żadnych ubranek do przeciskania główki!
Czas pokaże, czy rzeczywiście wszystko jest takie funkcjonalne , jak sie to wydaje...
Po długim namyśle wystartowałam z ubrankami w numerze 62.
Skupiłam się na funkcjonalności - łatwe w obsłudze dla początkującej mamy i wygodne dla maleństwa. Wszystko (z małymi wyjątkami) jest rozpinane od góry do dołu... żadnych ubranek do przeciskania główki!
Czas pokaże, czy rzeczywiście wszystko jest takie funkcjonalne , jak sie to wydaje...
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
a oto moje dzisiejsze lowy :-);-)
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
i jeszcze 2 czapeczki
młoda_mamusia
koral ale sliczniutkie i takie słodziutkie i w jakim rozmiarze te cudenka kupilas?? buziaczki :*
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
mloda mamusiu wszystkie ubranka mam w rozmiarze 56.
ale chce rowniez miec jak maly sie urodzi rozm 62.
jakby synek przerosl rodzicow ;-).ja mam 1,65 a maz 1,75.- wiec so wysokich nie nalezymy.ale czytalam,ze rodza sie teraz coraz wieksze dzieci !!!
ale chce rowniez miec jak maly sie urodzi rozm 62.
jakby synek przerosl rodzicow ;-).ja mam 1,65 a maz 1,75.- wiec so wysokich nie nalezymy.ale czytalam,ze rodza sie teraz coraz wieksze dzieci !!!
kasira
Jakie to wszystko słodkie...ja właśnie wstawiłam pranko bo dostałam od siostry znów torb maleńki rzeczy, tak sie z nich cieszę że wydaje mi się że za kilka dni już nastąpi poród i muszę wszystko mieć przygotowane hihihi ale głuptas ze mnie co?
reklama
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
kasira ja rowniez skladam , przekladam i ciagle ogladam te ciuszki. i chetnie bym je juz chciala synkowi zakladac;-)
pozdrowionka:-)
pozdrowionka:-)
Podziel się: