reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
Młoda mamusiu super że masz już tyle ubranek :-) dla swojej dzidzi.
Mi wczoraj teściowa kupiła taki ładny zestawik dla maleństwa po kąpieli (ręczniczek tam jest, taki szlafroczek z kapturkiem z takimi uszkami, takie buciki kaczuszki) acha i jeszcze takie słodkie buciki :-) i 3 body w rozmiarze 56.
A kuzynka ostatnio podarowała mi pare ubranek (głównie body) po swojej dzidzi, która ma aktualnie 2 miesiące i już zdąrzyła wyrosnąć, więc troche sie tego zbiera :tak:

ehh! ja już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła wykorzystać te wszystkie maleńkie śliczności...:laugh2:

Po długim namyśle wystartowałam z ubrankami w numerze 62.
Skupiłam się na funkcjonalności - łatwe w obsłudze dla początkującej mamy i wygodne dla maleństwa. Wszystko (z małymi wyjątkami) jest rozpinane od góry do dołu... żadnych ubranek do przeciskania główki!

Czas pokaże, czy rzeczywiście wszystko jest takie funkcjonalne , jak sie to wydaje...

mloda mamusiu wszystkie ubranka mam w rozmiarze 56.
ale chce rowniez miec jak maly sie urodzi rozm 62.
jakby synek przerosl rodzicow ;-).ja mam 1,65 a maz 1,75.- wiec so wysokich nie nalezymy.ale czytalam,ze rodza sie teraz coraz wieksze dzieci :szok:!!!

Jakie to wszystko słodkie...ja właśnie wstawiłam pranko bo dostałam od siostry znów torb maleńki rzeczy, tak sie z nich cieszę że wydaje mi się że za kilka dni już nastąpi poród i muszę wszystko mieć przygotowane hihihi ale głuptas ze mnie co?

reklama
Do góry