reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla naszych maleństw

ja nie wiem czy bede kupowala bardzo duzo ciuszkow na poczatek bo to roznie bywa,chodzi mi o to dzisiaj kolezanka urodzila i jej Leo wazy 4400 i ma 55cm wiec jest duuuuzy no i niektore ciuszki bede troszke ciasne i maluszek ich nie ponosi :-( wiec moze lepiej robic zakupy z glowa a nie dac sie poniesc szalenstwu???!

reklama
sami a masz jakis pzredział kwotowy?? ja niechce kupowac zbyt drogiego bo w sumie potrzebuje tylko glebokiego bo spacerowke mam ładna po kamilku...ale mniej wiecej mam juz na oku wozeczki pozneij wkleje wam zdjecia

Wiki jeszcze niewiem za jaką cenę będziemy mogli kupić :confused:
Wogóle to mam dylemat czy kupić trzyfunkcyjny czy może najpierw głęboki a potem jak dzidziuś będzie siedział to jakąś lekką spacerówke.
Kompletnie niewiem nic o wózkach :confused: i będe ci wdzięczna jak wkleisz te zdjęcia:****

maja wyciagana gondolke dla malenstwa i pozniej mozna zrobic z nich spacerowke choc mi spacerowka niejest potzrebna w sumie..ale mniej wiecej taki styl wozeczka podoba mi sie :-)

Wiki ładne - oglądałam też wóżki Tako sobie na allegro i też mi sie podobały bardzo ale rozmawiałam kiedyś z koleżanką która ma właśnie taki wózek i odradziła mi z tego względu, że spacerówka jest ciężka potem i źle się prowadzi - ale ty masz już spacerówke więc niema problemu.
Ale z tego co wiem, że większość wielofunkcyjnych jest ciężkich :confused: chyba że się myle...

wiki.25 ja tez chcialabym cos podobnego.podobaja mi sie te wozki.:tak:
a w jakiej cenie sa takie wozki w Polsce?
mam jeszcze pytanko w jakiej cenie sa foteliki do samochodu?bo tutaj 100 e :szok:

reklama
Do góry