hej kochane no a ja musze sie pochwalić moimi zdobyczami wiem ze to wczesnie ale coż ... moja kochana mama ma sklep z bielizna firomowa i nie firmowa meska i damska wiec co za tym idzie jezdzi czasami na rozne giełdy , hurtownie itp , raz na jakiś czas jedzie ze znajomymi do Warszawy na jakieś giełdy i kupuje towar
byla we czwartek i pokupowała troszke rzeczy dla dzidzi ,, pomimo ze jeszcze wczesnie niby na zakupy ale wzieła tego troche bo hurtowo o wiele taniej wychodzi ... wiec oto zakupki :
- rożek .... co prawda zielony ... bo mama nie wiedziala jaka plec wiec brala uniwersalny
- pieluchy tetrowe
- reczniczek .. i taki szlafroczek malutki po kapieli , i myjeczka
- 5 slicznych takich malenkich czapeczek po kapieli roznych kolorwkow
- 6 par kaftanikow roznych kolorow ale takich samych wzrorkow niestety hurtowo tak trzeba ale wazne ze inne kolorki
- 6 par spioczkow tez roznych kolorkow
- 6 par bod na dlugi rekaw tez rownych kolorkow
- 2 pary takich komplecikow spioszki i kafanik z takiego grubszego materiałku jakby polarek coś takiego jakosciowo bardzo fajniutkie i sliczne
- 2 pary tez z takiego materialu dobrego jak te kompleciki ,, to chyba sie nazywaja pajacyki ,,, cos podobnego do spioch
- sliczna wyprawka do szpitala ,, bialutka,,, jest w tym spioszki białe i wzorki szyte srebbrna nicia takjakby , do tego jest też kad\ftanik ,. rekawiczki , sliniaczek , czapeczka ,,, sliczne to jest i ta jeszcze srebna niteczka ozdabiajaca tez taki grubszy i gatunkowo lepszy materiał
- jeszcze jedna wyprawka tez biała ale troszke inna ... taka jakby na szydełku robiona ,,, spioszki , sweterek , i czapeczka
hm... chyba to wszystko ale i tak tego troszke jest
mamcia kupywała prawie wszystkie ciuszki na rozmiar 62 i wyprawki sa na 56 albo 54 juz nie pamietam dokladnie bo ładnie poskladałam i pochowałam do szafeczki ,,, ale wiekszosc jest w rozmiarze 62 jeszcze napewno sie podokupuje tych mniejszych rozmiarow a wy na jaki rozmawiar kupujecie te pierwsze ciuszki albo bedziecie kupować ???
a jeszcze z wczesniejszych zakupow przezemnie sama ,,, to jakiś miesiac temu kupilam ,, kaftanik , body na krotki rekawek i sliczne skarpeteczki
pozdrawiam was bardzo goroco :*:*