reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla naszych maleństw

WIKI fajne wózki znalazłaś, a orientujesz się może w jakiej one są cenie, chodzi mi o te z firmy TAKO ?
Ja na allegro widziałam też dosyc ciekawe modele ale trochę boję się kupywac ufając tylko zdjęcią.
napewno będę kupywac przynakmniej dwu funkcyjny bo kupowanie osobno spacerówki i wózka głebokiego to podwójny wydatek.

reklama
mona wozeczki mi sie tez bardzo podobaja cena tak jak piszesz okolo 650 zl w necie ale w sklepie u nasdobiega nawet do 900 wiec roznica jest

koral no sliczniusie ubranka...
ja pierwsze jakie kupilam to byly rozowe hihihih no i leza w szafce :-) trzeba zmienic kolorystyke ;-)

Fajne ubranka.... ja jeszcze sie powstrzymuje od zakupow :tak:
Dziewczyny a wiecie na co trzeba zwracac wybierajac wozek? z waszych wczesniej komenatzry rozumiem ,ze korzystniej ejst kupowac osobno gleboki wozek i osobno spacerowke, czy tak?

Mi się wydaje, ze korzystniej jest kupowac od razu wózek przynajmniej dwu funkcyjny.
Te które przedstawiłam ponizej są trzy funkcyjne i znalazłam we Wrocku też w takiej cenie w sklepie :-) więc będę miała chodzenie i szukanie z głowy.

Ja też jeszcze nic nie kupuję, na razie się rozglądam intensywanie. Oglądam wózki na allegro i podobają mi się te od 1200 zł w górę :-( .
Jedno wiem mój wózek musi mieć aluminiowy stelaż i po prostu być możliwie najlżejszy, bo mieszkam na 3 piętrze (wysokie kondygnacje 3m). Schody mamy bardzo niewygodne - wysokie stopnie z krótkim posunięciem - wiadomo stare budownictwo. Jak kupię cięzkiego kloca to kto mi go będzie dźwigał na to moje 3 piętro.

reklama
kurcze dzisiaj moj maz zobaczyl tylko skarpetki, ktore kupilam:no:.no i zrobil dziwna mine i powiedzial- kotku to jeszcze za wczesnie :baffled:.
reszty nawet nie pokazalam i schowalam do szafy.
...faceci...:szok:

Do góry