reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla naszych maleństw

anusia_ch ja rownież myslalam o wozkach w tego podobnym stylu ,, fajnie bo sa wyzsze a nie tak jak niektore takie niskie ja jestem z moim Miśkiem wysocy wiec taki styl by nam odpowiadał , ja mam zamiar kupić wozek i wszystkie potrzebne rzeczy dla dzidzi juz przed jej narodzinami nie po ..
a co do wozka to znaczaca role odgrywa dla mnie waga jego i zeby dało sie go jak najbardziej złożyc ,, co do wagi to dlatego ze kupujemy mieszkanko prawdopodobnie na poddaszu tak spore 4 pietroo wiec zanisko to nie jest ,, a musi sie składac dośc bardzo bo nasz samochod jest sportowy niby jest 4 osobowy ale tak naprawde 2 z przodu a z tylu na hama wejdzie jakaś chudzinka ale jest juz nie wygodnie no ale fotelik sie spokolnie zmieści noi wiaodmo jak sportowy to bagażnik też nie jest duzy ...;// wiec wazne zeby też dawało sie go fajnie składac ,, a orientujecie sie czy wozki w takim własnie stylu fajnie sie składa ?? czy zajmuja malo cyz duzo miejsca i jaka waga mniejwiecej ich jest ? cieżkie sa?? bo ja jeszcze szczerze powiem nie orientowałam sie i nie rozgladałam po sklepach za wozkami tylko wiem ze taki własnie styl mnie interesuje
pozdrawiam serdecznie

reklama
KORAL!!!
widze ze obie przebywamy w Niemczech!!!
Za lozeczkiem proponuje Ci (jesli jeszcze nie patrzylas) wejsc na ebay, tam mozna kupic nie brzydkie lozeczko z materacykiem i posciela za niecale 150 € zerknij na firme Zöllner. Moze spodoba Ci sie. Chcialam wstawic link, ale komp mi sie strasznie buntuje :wściekła/y:

A co do ciuszkow, ktore kupujesz to sa przesliczne, moze zdradzisz gdzie takie slicznosci dostajesz. Ja wstyd sie pewnie przyznac, ale jeszcze nic ne kupilam Synkowi... moze czas sie przemuc :tak:

Hej.
Wiecie ja jeszcze nic nie mam dla naszego maluszka (nie wiem jakas przesądna chyba jestem bo bardzo bym chciała ale jakieś opory mam).
Co do wózka to faktycznie na allegro są dużo tańsze niz w sklepach ale my bedziemy kupowac dopiero po porodzie tz. pójdziemy wcześniej, poogladamy, wybierzemy, a pózniej moi rodzice jak urodzę pójdą kupic.
Młoda_mamusiu na allegro widziałam bardzo leciutki wózki, około 8kg tylko nie pamietam co to za firma ale jak znajde to przeslę Ci linka:happy: .

reklama
Do góry