reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

PYSIA - O kurcze...no szkoda. W Coccodrillo jakos po 130 zl u nas sa, wiec roznica niewielka....Tylko nie chce ryzykowac nie majac pewnosci ze sa ok :dry:
A w H&M widzialas takie kombinezony???? Musze sie wybrac, bo tam nie zagladalam :tak:

reklama
Były, jak byłam z Wami w Poznaniu, czyli w sierpniu :baffled:. Rozm. 56 był, ale mi się ogólnie jakoś nie podobały :no::zawstydzona/y:, były całe białe, też na dwie nóżki od razu, ale z dziurą na pas od fotelika (chyba), cena chyba 99zł, ale mnie nie przekonały :baffled::sorry2:, a sierpień był, to nie kupiłam, bo pomyślałam, że będzie jeszcze okazja i może lepszy wybór :tak::-D.
Poczekaj jeszcze tydzień, ja next week pojadę do tego mojego sklepu, jakby co, i bym kupiła, to Ci też mogę kupić, jakby Ci się spodobał, to go wymierzę i może się skusisz :rofl2::-p.

STJEPA - slodziutkie te pizamki :tak:

A ja jednak kupilam ten kombinezonik dla Filipka w Coccodrillo....
Ogladalam inne....m.in. widzialam na zywo to Coccobello (155 zl mialy cene :szok:) - i te mi sie nie podobaly, to dopiero bylo sztywne i rekawiczki osobno (takie na sznurku), ciezko byloby takie male lapki w to wcisnac.....
No i w Coccodrillo wybralam z tego rozmiaru 56 - maja material taki najbardziej delikatny, i lapki w calosci a nie osobno (tylko z przecieciem ze mozna wyjac dlonie z nich).
A wyglada tak (w rzeczywistosci ta zielen jest bardziej intensywna, zdjecie w necie jakies blade :sorry2:)
j74zuq.jpg

Stjepo piżamki przepiekne
Anetko kombinezon słodki
Ja sie rozglądam za kórtkami na zimę ale jak na razie nie trafiłam na nic ciekawego.

ANETA fajny kombinezon, bedzie Filipkowi ciaplutko :tak:

ogladalam ostatnio bodziaki na 62 i nie moglam uwierzyc, ze ewka taka malusia byla :-), chociaz i tak byla najwieksza na sali poporodowej :-p

fajne rzeczy zakupilascie :tak:
ja wczoraj bylam w H&M i kupilam malemu kilka rzeczy :-)
dzinsy, kostule biala w paski niebieskie, bezrekawnik niebieski, czapke welniana z rekawiczkami oraz brazowa typu rosyjskiego, i C&A niebieki plaszczyk zimowy.:tak:

Koralq, to wrzucaj fotki :tak:, chętnie obejrzymy, w co będziesz Julka stroić :-D.
Anetka, śliczny ten kombinezon ;-):-). Ja byłam wczoraj w sklepie (ale nie w tym moim) i były kombinezonki, ale nie takie, jak chciałam :nerd::sorry2::baffled:, ale znam się z właścicielką i mi obiecała, że przywiezie taki, jak chcę :tak:, czyli kombinezon a'la śpiworek - w sumie kolor obojętny, byle nie różowy :confused:, więc git - a najbardziej to bym w brązie chciała :tak:, albo niebieski, no i rozmiar 62, czapeczkę potem do tego dobiorę i jeszcze muszę kupić taką torbę do wózka, też mi ta pani zamówi, a jak nie, to kupię w Kaliszu :rofl2::-p.
No i wczoraj przy okazji zamawiania rzeczy dla Mateuszka wydalam znów sporo na Natalkę :-p:rofl2:- nowa sukienka+bluzeczka, rajstopki, no i 2 pary półśpioszków rozm. 56 dla Matiego :-).

reklama
widze ze zakupy ida pelna para :tak:

Stejpa baradzo ladne te pizamki :tak:
Anetka sliczny kombinezonik i wlasnie super ze ma ten material na raczki zamiast rekawiczek :tak::-)
Koralku wklejaj fotki ;-) koralku a ta czapeczka typu rosyjskiego z HM to taka w kratke? bo przymierzalam Nikusiowi i chcialam kupic ale tam mieli najwiekszy rozmiar 80 i mi sie jakas za mala wydawala a jaki ty masz rozmiar?
Pysiu no to widze ze Natalka ma kolejne ubranka do strojenia ;-):-)

ja kupilam spodnie, rajstopki, pajaca do spania i koszulki z dlugim rekawem.
musze konecznie buty kupic ale chce juz takie ocieplane no i poluje na kombinezon dwu czesciowy :tak:

Do góry